Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δεν έχασε το παιχνίδι ακόμη ο Τραμπ

Δεν έχασε το παιχνίδι ακόμη ο Τραμπ

Ολόκληρο το “βαθύ κράτος” των ΗΠΑ και μαζί με αυτό τα μεγάλα αφεντικά των social media και το Χόλιγουντ, έχουν στραφεί κατά του Τραμπ. Τον θεωρούν απρόβλεπτο και κατά τούτο επικίνδυνο. Μέχρι πριν λίγο καιρό θεωρούσαν βέβαιη την ήττα του στις εκλογές του Νοεμβρίου και το τελευταίο κτύπημα εναντίον του ήταν το βιβλίο που εξέδωσε γεμάτο συκοφαντίες ο πρώην δικηγόρος του Κοέν.

Τους τελευταίους μήνες ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ έχει δεχθεί πολλά χτυπήματα, όμως η δημοσκόπηση του CNN δείχνει πως είναι ακόμα εδώ και μάλιστα πιο δυνατός.

Βρέθηκε αντιμέτωπος με το κίνημα «Black lives matter», η αμερικανική οικονομία να δέχθηκε πλήγμα από το lockdown, όμως η διαφορά των δύο υποψηφίων για την προεδρία έχει εξανεμιστεί. Πριν από λίγο καιρό και συγκεκριμένα τον Ιούνιο, ο Τζο Μπάιντεν ήταν μπροστά στην αντίστοιχη δημοσκόπηση του CNN με 14%, όμως δύο μήνες μετά η διαφορά τους έχει πέσει στο 4%. Η δημοσκόπηση διεξήχθη από τις 12 έως τις 15 Αυγούστου. Τα ποσοστά δείχνουν πως μέχρι τον Νοέμβριο η κατάσταση μπορεί να έχει αντιστραφεί και ο Τραμπ να καταφέρει να κερδίσει τελικά τις εκλογές.

Μάλιστα σε τουλάχιστον 15 Πολιτείες μάλιστα η διαφορά ανάμεσα στους δύο πολιτικούς για τη θέση του προέδρου ανέρχεται μόλις στη 1 ποσοστιαία μονάδα.

Exit mobile version