Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Θα ανοίξουν σίγουρα τα σχολεία; Μήπως έρχονται εκλογές;

Θα ανοίξουν σίγουρα τα σχολεία; Μήπως έρχονται εκλογές;

Σφράγισαν τα σχολεία τον περασμένο χειμώνα με ελάχιστα κρούσματα και θα λειτουργήσουν τον Σεπτέμβριο;

Τελικά η κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι θα ανοίξουν τα σχολεία στις 7 Σεπτεμβρίου, παρά το γεγονός ότι καλλιεργεί ένα κλίμα πανικού για τον περίφημο κορωνοϊό. Χαρακτηριστικό είναι ότι ο ίδιος ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας δήλωσε ότι στις 7 Σεπτεμβρίου θα ανοίξουν τα σχολεία, ενώ την ίδια στιγμή οι ειδικοί επιστήμονες, που ο καθένας τους λέει ό,τι θέλει, και έγιναν οι απαραίτητοι καλεσμένοι στα δελτία ειδήσεων των καναλιών, εκφράζουν οι περισσότεροι αντίθετες απόψεις.

Είναι φανερό από όλη αυτή την κατάσταση και στο θέμα των σχολείων ότι αφήνουν ανοικτό το ενδεχόμενο για εκλογές και αυτό γιατί όσο περνά ο καιρός θα γίνονται και δυσκολότερα τα πράγματα για την Νέα Δημοκρατία και την κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Έρχεται θύελλα οικονομική, που είναι βέβαιο ότι δεν θα μπορέσει να αντέξει η κυβέρνηση όση βοήθεια κι αν έχει από τα κανάλια και τις φυλλάδες του Συστήματος, όσο φόβο και πανικό και εάν σκορπίσει με όπλο τον κορωνοϊό. Ο χρόνος της ανοχής προς αυτήν τελειώνει και το γνωρίζει πολύ καλά και βεβαίως οι Εθνικιστές θα δώσουν δυναμικά το παρόν σε ό,τι προκύψει.

Exit mobile version