Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Σιωπή από τον δήθεν… ευαίσθητο στα εθνικά θέματα Αντώνη Σαμαρά

Σιωπή από τον δήθεν… ευαίσθητο στα εθνικά θέματα Αντώνη Σαμαρά

Έκανε πολιτική καριέρα και ίδρυσε κόμμα για το όνομα της Μακεδονίας και τώρα που η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει αποδεχτεί την προδοτική όπως αποκαλούσε ο κύκλος του, την συμφωνία των Πρεσπών, δεν λέει λέξη.

Βάζει τους λακέδες του να διαδίδουν δεξιά και αριστερά ότι θα κάνει κόμμα, ότι θα ρίξει την κυβέρνηση Μητσοτάκη και άλλα πολλά, αντιδρώντας στον δρόμο που επέλεξε η κυβέρνηση της ΝΔ στις ελληνοτουρκικές σχέσεις, έναν δρόμο ολισθηρό που οδηγεί σε ξεκάθαρη μείωση της εθνικής μας κυριαρχίας.

Μάλιστα, λίγες ημέρες πριν κλείσει η Βουλή, την προηγούμενη μέρα πριν μιλήσει σε αυτήν, είχε βάλει πάλι τους διαφόρων ειδών ρουφιάνους του να διαδίδουν ότι θα κάνει πύρινη ομιλία, στην οποία θα καταγγείλει τον Μητσοτάκη και δεν έκανε πάλι τίποτε.

Και τις ημέρες αυτές, που οι Τούρκοι καθημερινά παραβιάζουν την εθνική μας κυριαρχία δε λέει τίποτε και αντ’ αυτού κάνει δημόσιες εμφανίσεις με τον γνωστό και πράγματι συμπαθή δημοφιλή τραγουδιστή Γιώργο Τσαλίκη, δειπνώντας μαζί του στο Λουτράκι.

Έρχεται σύντομα η ώρα για της Πρέσπες του Αιγαίου από την Νέα Δημοκρατία και τότε θα αποδειχθεί ότι αυτοί που παριστάνουν τους σκληρούς πατριώτες μέσα στο κόμμα αυτό, στην πραγματικότητα δεν είναι τίποτε άλλο από το πατριωτικό άλλοθι της ΝΔ, προκειμένου αυτή να παίρνει τους ψήφους των εθνικά πλην αφελώς σκεπτομένων ψηφοφόρων.

Εξαιρούνται βέβαια οι κουτοπόνηροι συμφεροντολόγοι, που παριστάνουν τους πατριώτες και κάποιοι τους πρώην χρυσαυγίτες, οι οποίοι κάνουν ό,τι κάνουν αποκλειστικά και μόνον για το συμφέρον τους.

Exit mobile version