Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

“Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια”: Το μεγάλο… έγκλημα (!) του Γιώργου Πρίντεζη

“Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια”: Το μεγάλο... έγκλημα (!) του Γιώργου Πρίντεζη

Ο Γιώργος Πρίντεζης είναι ένας μεγάλος και φιλότιμος αθλητής, ο οποίος τίμησε όχι μόνον την ομάδα του, αλλά και την Εθνική μας. Δεν έχει δώσει ποτέ την παραμικρή αφορμή για ζητήματα πολιτικά παίρνοντας το μέρος του οποιουδήποτε κόμματος.

Της Παναγίας, έγραψε μία ευχή στην οποία πρόσθεσε με κεφαλαία τα γράμματα ΠΘΟ… όπου ΠΘΟ είναι στην γλώσσα του διαδικτύου το ΠΑΤΡΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ και αμέσως έγινε στόχος εχθρικών και φιλικών αναφορών. Φιλικών από γνωστούς “ακροδεξιούς” κομματάρχες της ΝΔ, που θέλησαν αφ’ ενός μεν να καρπωθούν δημοσιότητα από το θέμα και από την δημοφιλία του αθλητού, αφ’ εταίρου δε να ακολουθήσουν τον γκρίζο ρόλο τους ότι η ΝΔ είναι το κόμμα της “εθνικοφροσύνης”! Και όποιος το πιστεύει αυτό είναι άξιος της μοίρας του…

Εχθρικών αναφορών από πλευράς της αριστεράς, η οποία αφηνιάζει όποτε ακούει το ΠΑΤΡΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ κι έτσι διαβάσαμε το παρακάτω:

“ΚΑΤΙΟΥΣΑ: “Και γιατί ρε παιχταρά δεν το γράφεις ολογράφως; Τι σε εμποδίζει να γράψεις «ΠΑΤΡΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ» με κεφαλαία ρε συ, όπως το κάθε ούγκανο χουντικό; Εξάλλου έτσι το λάνσαρε και ο δικτάτορας Γεώργιος Παπαδόπουλος, ΟΛΟΓΡΑΦΩΣ. Γιατί νομίζεις ότι διαφέρεις για αρχή;”

Σε μια Πατρίδα, που πραγματικά δοκιμάζεται και απειλείται, σε μια Θρησκεία που κτυπιέται από το ίδιο το κράτος και σε μια Οικογένεια, που ο θεσμός της αμφισβητείται με σύμφωνα συμβίωσης, πράγματι είναι επικίνδυνο κανείς να λέει ακόμη και το ΠΑΤΡΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.

Exit mobile version