Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μη μιλάτε! Προσοχή – κίνδυνος… κορωνοϊός

Μη μιλάτε! Προσοχή - κίνδυνος… κορωνοϊός

Ως που θα φτάσει επιτέλους η υστερία και η πολιτική σπέκουλα από την κυβέρνηση στο όνομα της σωτηρίας του ελληνικού λαού από τον κορωνοϊό;!

Το τελευταίο που είπε ένας από τους ειδικούς επί του θέματος είναι ότι ο βασικότερος τρόπος μετάδοσης του ιού είναι η ομιλία! Τι θα πρέπει να κάνουμε λοιπόν; Να μη μιλάμε; Και για του λόγου το αληθές, ας δούμε τι είπε ο Aθανάσιος Τσακρής καθηγητής μικροβιολογίας και μέλoς της επιτροπής που εισηγούνται στον πρωθυπουργό Μητσοτάκη τα μέτρα, σε δηλώσεις του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA:

“Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι υπάρχει αυξητική τάση της επιδημίας στη χώρα μας, όπως καταγράφεται τις τελευταίες εβδομάδες. Βλέπουμε σε πολλές χώρες ότι η χαλάρωση των μέτρων έχει οδηγήσει σε μεγάλη αύξηση των κρουσμάτων. Στην ουσία έχουμε μπει στο δεύτερο επιδημικό κύμα της πανδημίας, και θα πρέπει πολύ γρήγορα να πάρουμε τα απαραίτητα μέτρα. Αν δεν πάρουμε έγκαιρα τα μέτρα ο έλεγχος της επιδημίας θα είναι πολύ πιο δύσκολος στη συνέχεια. Έχει ιδιαίτερη σημασία στη φάση αυτή να καταλάβουμε όλοι μας τη σημασία των μέτρων. Να καταλάβουμε ότι η ομιλία είναι ο βασικότερος τρόπος μετάδοσης αυτής της επιδημίας.”

Απ’ ό,τι φαίνεται δεν τα έχουμε δει ακόμη όλα! Πόσο νομίζουν όμως ότι μπορεί να κρατήσει αυτό το βασίλειο του φόβου όταν γύρω μας τα πάντα θα καταρρέουν και η καταστροφή (για την σωτηρία μας…) θα ευρίσκεται ενώπιόν μας;

Exit mobile version