Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

“Η ΝΔ καλεί τα μέλη της να ανεβάσουν φωτογραφία με μάσκα ενάντια στα fake news”

“Η ΝΔ καλεί τα μέλη της να ανεβάσουν φωτογραφία με μάσκα ενάντια στα fake news”

Η Νέα Δημοκρατία ζητά από τα κομματικά της στελέχη, τα δικά της παιδιά, να φορέσουν μάσκες. Συνηθισμένοι είναι… Μετά τις μάσκες των “μακεδονομάχων” και των “τουρκοφάγων” τώρα θα φορέσουν τις μάσκες των “σωτήρων” κατά του κορωνοϊού…

Θαυμάστε ανακοίνωση κόμματος, που δείχνει τον χυδαίο πολιτικό χειρισμό, την πολιτική σπέκουλα για να το πούμε απλά, της επιδημίας: «Εν μέσω του νέου κύματος της πανδημίας η Ελλάδα συνεχίζει να παραμένει μια από τις ασφαλέστερες χώρες, καθώς κατατάσσεται 131η στην παγκόσμια κατάταξη κρουσμάτων, προσελκύοντας καθημερινά, παρά τις δυσκολίες, επισκέπτες από όλο τον κόσμο» σημειώνει σε ανακοίνωση της η Νέα Δημοκρατία.

Η ΝΔ καλεί όλα τα κομματικά στελέχη και τα μέλη να ανεβάσουν συμβολικά φωτογραφία προφίλ με μάσκα στα κοινωνικά τους δίκτυα.

«Ενωμένοι θα δώσουμε και αυτή τη μάχη ενάντια στην έξαρση των fake news και της συνωμοσιολογίας, που στο παρελθόν μπορεί να οδήγησε σε ουρές στα ATM αλλά σήμερα κινδυνεύει να οδηγήσει σε ουρές στα νοσοκομεία. Είναι στο χέρι μας να το αποτρέψουμε φορώντας μάσκα και τηρώντας τα μέτρα προστασίας! Καλούμε και τα υπόλοιπα κόμματα να πάρουν καθαρή θέση υπέρ της χρήσης μάσκας. Κάθε μορφή αφωνίας, αστερίσκων και “ναι μεν αλλά” σε αυτή τη φάση είναι εθνικά επικίνδυνη» τονίζει καταλήγοντας στην ανακοίνωσή της η ΝΔ.

Exit mobile version