Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Γάλλος καθηγητής δηλώνει ότι ο κορωνοϊός εξασθενεί, αλλά το παγκόσμιο Σύστημα άλλα θέλει…

Γάλλος καθηγητής δηλώνει ότι ο κορωνοϊός εξασθενεί, αλλά το παγκόσμιο Σύστημα άλλα θέλει…

Ο καθηγητής Didier Raoult ερωτήθηκε την Τετάρτη αναφορικά με τον covid19 από την Laurence Ferrari σ’ απευθείας μετάδοση από το (IHU Méditerranée) στο CNews.

«Όσα περισσότερα τεστ κάνετε τόσα περισσότερα κρούσματα βρίσκετε», υπογραμμίζει το αυτονόητο πριν εξηγήσει ότι: «αυτά (τα κρούσματα) που βρίσκουμε τώρα κι αυτά που βρίσκαμε το Φλεβάρη ή Μάρτη δεν είναι πια η ίδια ασθένεια. Εάν κάτι βρίσκουμε τώρα, είναι σε πολύ καλοήθεις μορφές» αφού ο ιός δεν προκάλεσε «κανένα θάνατο επί 1000 ανθρώπων» και ο αριθμός των νοσηλευομένων παραμένει χαμηλός. Είχαμε ένα θάνατο αλλά ο covid δεν έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην κατάληξή του αλλά πολύ αδύναμα επηρέασε.

Ο καθηγητής επιμένει ότι οι σύγχρονες μορφές κρουσμάτων Covid-19 είναι πιο ήπιες, «καλοήθεις». Στις 4 Αυγούστου, σε ένα βίντεο που μοιράστηκε στο λογαριασμό του στο Twitter, ο ειδικός λοιμωξιολόγος της Μασσαλίας ισχυρίστηκε ότι έχει παρατηρήσει μια «σημαντική» πτώση στη μέση ηλικία των ατόμων μολυσμένων από κορωναϊό. Σύμφωνα με τον ίδιο, αυτή η τάση εξηγεί τη «σχεδόν ανύπαρκτη» θνησιμότητα από τον Ιούνιο. Επιπλέον, τονίζει ότι ο Covid-19 στην «τρέχουσα μορφή του» είναι «σε επίπεδο σοβαρότητας λιγότερο επικίνδυνος από όλες τις αναπνευστικές λοιμώξεις».

Εις ό,τι αφορά την Ελλάδα σύμφωνα με το πρόσφατο Δελτίο Τύπου τα στοιχεία έχουν ως εξής:

“Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 8138. Διασωληνωμένοι νοσηλεύονται 28. To 46.4% έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω. Έχουμε 3 ακόμα καταγεγραμμένους θανάτους και 238 θανάτους συνολικά στη χώρα. Από τα θύματα της νόσου Covid -19 στη χώρα μας, η μέση ηλικία των θανόντων ήταν τα 77 έτη και το 94.5% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.”

Είχαμε, λοιπόν, μέσα σε οκτώ ολόκληρους μήνες 238 θανάτους από τους οποίους μόνο το 5,5% δεν είχε υποκείμενο νόσημα και ήταν ηλικίας κάτω των 70 ετών. Συνολικά δηλαδή 12 μόνο θανάτους! Πόσοι αλήθεια πεθαίνουν κάθε χρόνο από καρδιά και καρκίνο; Αρκετές χιλιάδες…

Η προπαγάνδα έκανε θαυμάσια την δουλειά της και η εξουσία την δική της. Σκοπός τους η καταστροφή της εθνικής μας οικονομίας για να παραδοθεί και για αυτόν τον λόγο η Ελλάδα στα χέρια των ξένων…

Exit mobile version