Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Σαμαράς: Το “πατριωτικό” άλλοθι της κυβέρνησης Μητσοτάκη

Σαμαράς: Το “πατριωτικό” άλλοθι της κυβέρνησης Μητσοτάκη

Προς νέα “Πολιτική Άνοιξη” ο Αντώνης Σαμαράς;

Οι Νεοδημοκράτες έχουν πλάκα και η προπαγάνδα τους είναι τόσο χοντροκομμένη, που τελικά κερδίζει μόνον όσους θέλουν να είναι εκεί ό,τι και να γίνει ακόμη κι αν οι Τούρκοι φτάσουν στην Λαμία! Μέσα στα πλαίσια, λοιπόν, της προπαγάνδας τους διαδίδουν ότι ο Σαμαράς κινείται προς την δημιουργία think tank για τα εθνικά ζητήματα, το οποίο θα είναι η πρώτη φάση ενός κόμματος στην περίπτωση που ο Κυριάκος Μητσοτάκης πάει για συνολική διαπραγμάτευση με την Τουρκία. Ο Σαμαράς παραμένει ενεργός και παρακολουθεί τις εξελίξεις.

Αυτό βεβαίως δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, αλλά λειτουργεί σε κάποιους, οι οποίοι προσπαθούν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα και να μην παραδεχτούν την άτακτη υποχώρηση της ΝΔ στα εθνικά θέματα. Ποιοι είναι αυτοί; Είναι οι “πατριώτες”, αυτοί που πήγαιναν στα συλλαλητήρια και παρίσταναν τους “μακεδονομάχους” και τώρα πρόσφατα παριστάνουν και τους “τουρκοφάγους”.

Σύμφωνα λοιπόν με την προπαγάνδα αυτή, σχετικά με τον Σαμαρά, οι δικοί του (;) βουλευτές σε συζητήσεις τους κρίνουν αρνητικά τους χειρισμούς Μητσοτάκη – Δένδια, επισημαίνοντας όχι ότι η ΝΔ δεν πήγε σε πολεμική αναμέτρηση στην παρούσα κρίση, αλλά ότι με την υποχωρητική στάση της εδώ κι έναν χρόνο στέλνει λανθασμένα μηνύματα, αποθρασύνει την τουρκική πλευρά και εντέλει οδηγείται σε μια εφ’ όλης της ύλης διαπραγμάτευση στο πλαίσιο της ατζέντας των τουρκικών διεκδικήσεων.

Θέσαμε ερωτηματικό στο “δικοί του” γιατί σίγουρα δικοί του δεν είναι και δεν φεύγουν από την Νέα Δημοκρατία ούτε με κλωτσιές και αυτό θα το δούμε στους επόμενους μήνες που θα συμβούν σημεία και τέρατα και αυτοί θα μείνουν με σταυρωμένα χέρια, χειροκροτώντας τον Μητσοτάκη στον εθνικό κατήφορο που οδηγεί την χώρα!

Exit mobile version