Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Φοράει ΜΑΣΚΕΣ όλη η αριστερά

Φοράει ΜΑΣΚΕΣ όλη η αριστερά

Και ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ πήραν ξεκάθαρη θέση υπέρ των μέτρων Μητσοτάκη, δείχνοντας την απόλυτη υποταγή τους στην παγκόσμια εξουσία. Χαρακτηριστικά είναι τα παρακάτω αποσπάσματα από τις ανακοινώσεις τους:

“ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ για τον κορωνοϊό :«Μας δείχνουν με το δάχτυλο. Τους απαντάμε με μάσκες, αποστάσεις, συνείδηση και αλληλεγγύη.» Μπορείτε να παρακολουθήσετε το βίντεο του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ για τον κορωνοϊό, «Μας δείχνουν με το δάχτυλο. Τους απαντάμε με μάσκες, αποστάσεις, συνείδηση και αλληλεγγύη»”

“ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ

Η κυβέρνηση συγκαλύπτει τις ευθύνες της για την έξαρση των κρουσμάτων κουνώντας το δάκτυλο στο λαό και παίζοντας την υγεία του στα ζάρια! Τα επιχειρήματα που επιστρατεύει η κυβέρνηση και τα στελέχη της για να δικαιολογήσουν την επικίνδυνη διαχείριση της πανδημίας εκθέτουν την πολιτική της …

Μέχρι το τέλος της άνοιξης, η εφαρμογή από τη συντριπτική πλειοψηφία του λαού των μέτρων που συνιστούσαν οι επιστήμονες, είχε ως αποτέλεσμα τα κρούσματα σχεδόν να μηδενιστούν στη χώρα.”

Η στάση της αριστεράς επαληθεύει το γραφέν πριν από πολλά χρόνια:

Π. Κονδύλης, 1998: Περί ανθρωπίνων δικαιωμάτων – Ψευδαισθήσεις «αριστερών»: “Η «Αριστερά» αποτελεί σήμερα τον «χρήσιμο ηλίθιο» των πολυεθνικών εταιρειών και του οικουμενιστικού αμερικανισμού.”

Exit mobile version