Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Καλύτερα δραχμή παρά υποταγή!

Καλύτερα δραχμή παρά υποταγή!

Είμαστε στα τέλη του 2014 και η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ πρέπει να ψηφίσει για εκλογή προέδρου της Δημοκρατίας. Μέσα από την φυλακή ο Γ.Γ. του Κινήματος παίρνει την απόφαση να μη στηρίξουμε την κυβέρνηση Σαμαρά, που μας είχε φυλακίσει άδικα με μία πολιτική σκευωρία. Δεν ήταν όμως μόνο αυτό. Η πολιτική μας θέση ήταν ξεκάθαρη κατά των Μνημονίων και αυτό κάναμε! Και στην ομιλία του στην Βουλή τότε ο Ν.Γ. Μιχαλολιάκος είχε πει μεταξύ άλλων και τα εξής:
“Όπως όλα δείχνουν η κυβέρνηση δεν πρόκειται να συγκεντρώσει τις 180 ψήφους για εκλογή προέδρου της Δημοκρατίας, οπότε μοιραία η χώρα οδηγείται σε εκλογές. Σε εκλογές στις οποίες ασφαλώς και θα λάβει μέρος η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ξεκάθαρα πιστεύει ότι με την πολιτική των μνημονίων η Ελλάδα έχει εμπλακεί σε ένα θανάσιμο κύκλο μιας παγκόσμιας χρηματοπιστωτικής απάτης, η οποία δεν έχει την οποιαδήποτε σχέση με την πραγματική οικονομία. Στα πέντε αυτά χρόνια του μνημονίου ακούσαμε πολλά από τις κυβερνήσεις της ξενοκρατίας, από τις κυβερνήσεις των παγκόσμιων τοκογλύφων, ακούσαμε πολλά για την ευημερία των αριθμών.

Δεν είδαμε όμως τίποτε θετικό στην πραγματική οικονομία. Δεν είδαμε να εγκαινιάζεται καμμία βιομηχανία, το αντίθετο συνέβη, έκλεισαν βιομηχανίες. Δεν είδαμε να αυξάνεται η εθνική παραγωγή, δεν είδαμε να αυξάνονται οι εξαγωγές. Τίποτε θετικό για την οικονομική αναγέννηση της χώρας με την οποία και μόνο θα μπορούσε να αντιμετωπίσει ο λαός μας την χρεοκοπία από το άθλιο πελατειακό και κομματικό κράτος είτε του ΠΑΣΟΚ, είτε της Ν.Δ.

Μας απειλούν ακόμη, χωρίς η απειλή τους να έχει ουσιαστικό αντίκρυσμα, ότι εάν δεν ψηφίσει ο λαός και πάλι τον Σαμαρά και τον Βενιζέλο μπορεί να επιστρέψουμε στην δραχμή. Και τι κερδίσαμε επιτέλους από την περίφημη Ευρώπη και το ευρώ; Και εάν δεν φταίει η πολιτική της Ευρώπης, αλλά οι κλέφτες πολιτικοί, τότε γιατί δεν επιβάλλεται κάθαρση;

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν υποκύπτει σε κανέναν εκβιασμό, σε καμμία απειλή της κυβερνήσεως των εκλεκτών των τοκογλύφων και των φερεφώνων τους. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στο δίλημμα ευρώ ή Ελλάδα, έχει απαντήσει με δημόσια δήλωσή μου στη Βουλή στο παρελθόν ΕΛΛΑΔΑ! Και σε αυτή τη γραμμή παραμένει πιστή.

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ, ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ”

Σε αυτή την γραμμή παραμένουμε πιστοί: Καλύτερα δραχμή, παρά υποταγή!  

Exit mobile version