Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

“Πολεμούμε γιατί έτσι μας αρέσει, τραγουδούμε κι ας μην υπάρχει αυτί να μας ακούσει”

“Πολεμούμε γιατί έτσι μας αρέσει, τραγουδούμε κι ας μην υπάρχει αυτί να μας ακούσει”

“Ν΄ αγαπάς την ευθύνη. Να λες: Εγώ, εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γης. Αν δε σωθεί, εγώ φταίω. Ν΄ αγαπάς τον καθένα ανάλογα με τη συνεισφορά του στον αγώνα. Μη ζητάς φίλους. να ζητάς συντρόφους!”

N. KAZANTZAKHΣ – ΑΣΚΗΤΙΚΗ

Δέκα φορές μας έκαναν την κηδεία, μας έκαναν τα σαράντα και μοίρασαν και τα κόλλυβα μας και όμως όχι μόνον αποδείχθηκε ότι δεν ήμασταν νεκροί, αλλά επιστρέψαμε περισσότερο δυνατοί! Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ας καταλάβουν επιτέλους ότι είναι ένα Κίνημα Ιδεολογικό, που συνεχίζει την πορεία του άσχετα από τις οποιεσδήποτε περιστάσεις, αφήνοντας πίσω του διώξεις, αποκλεισμούς, αποστασίες, κτυπήματα πισώπλατα και ύπουλα.

Ένα ολόκληρο Σύστημα είναι εναντίον μας και αυτό όχι τυχαία. Βλέπουν στο Κίνημά μας την φλόγα της Ιδέας, την Πίστη που είναι περισσότερο δυνατή από τη φωτιά! Ας μην αδικούμε, όμως, κάποιους που ήταν δίπλα μας και σήμερα δεν είναι ότι άλλαξαν Ιδεολογία, γιατί πολύ απλά η ζωή η ίδια αποδεικνύει ότι δεν είχαν ΠΟΤΕ Ιδεολογία.

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ανασυντάσσεται και χαράζει μια Νέα Πορεία με οδηγό πάντοτε την Πίστη στην Ιδέα. Το Κίνημά μας θα δώσει την Πολιτική Μάχη και θα είναι παρόν στις προσεχείς εκλογές, όποτε και εάν γίνουν αυτές με μεγάλο του όπλο την Πίστη των Αγνών Μαχητών του, που δίνουν Αγώνες για Ιδανικά και όχι για “δόξα” μάταιη ή για συμφέροντα ταπεινά και για χρήμα.

Οι ημέρες που έρχονται θα είναι σκληρές όχι μόνον για τον Λαό μας, αλλά και για ολόκληρο τον κόσμο. Ο 21ος αιώνας θα αποτελέσει μια μεγάλη πρόκληση για ολόκληρη την ανθρωπότητα. Δίνεται η μεγάλη μάχη των Εθνών και των Πατρίδων ενάντια στην παγκόσμια εξουσία του χρήματος και του ψεύδους. Σε αυτή την μάχη εμείς οι Χρυσαυγίτες πρέπει να είμαστε παρόντες.

Έλληνες απροσκύνητοι, που δεν θέλετε να γίνετε “των ραγιάδων οι ραγιάδες”, πολεμήστε στο πλευρό μας “γιατί έτσι σας αρέσει! Τραγουδήστε ακόμη κι αν κανένας δεν σας ακούει…” Όσοι θέλετε να πολεμήσετε αυτό το σάπιο και διεφθαρμένο Σύστημα και δεν λογαριάζετε το ανάθεμα μιας εξουσίας αντεθνικής έχετε μια θέση στις γραμμές της Χρυσής Αυγής.

Exit mobile version