Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Κραυγές πολέμου από Τουρκία αλλά οι γραικύλοι ετοιμάζονται για… συνομιλίες

Κραυγές πολέμου από Τουρκία αλλά οι γραικύλοι ετοιμάζονται για... συνομιλίες

Πολεμικές κραυγές εξαπέλυσε ο Τούρκος Πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν μιλώντας σήμερα σε τελετή για την επέτειο από την μάχη του Ματζικέρτ. Μάλιστα απευθυνόμενος στην Ελλάδα, μας κάλεσε να σταματήσουμε να κάνουμε… νταηλίκια!

Ο Τούρκος Πρόεδρος επανέλαβε ότι «Η Τουρκία θα υπερασπιστεί τα δικαιώματά της στην Μεσόγειο, στο Αιγαίο και στην Μαύρη Θάλασσα. Ακριβώς όπως δεν λαχταρούμε τη γη, την κυριαρχία ή τα συμφέροντα κανενός, δεν θα συμβιβαστούμε ποτέ σε αυτό που μας ανήκει. Είμαστε αποφασισμένοι να κάνουμε ό,τι χρειαστεί. Καλούμε τους συνομιλητές μας να συνέλθουν. Δεν έχουμε βλέψεις και εδαφικές διεκδικήσεις αλλά κάποιοι δοκιμάζουν την υπομονή μας. Θα αντιδράσουμε είτε πολιτικά, είτε οικονομικά, είτε στρατιωτικά. Θα κάνουμε ό,τι χρειαστεί πληρώνοντας ακόμα και τίμημα. Αν κάποιοι θέλουν να μας αντιμετωπίσουν, ας έρθουν. Ειδάλλως ας φύγουν από την μέση».

Μετά από όσα διαβάσατε, ο Έλληνας πρωθυπουργός της “εθνικόφρονης” κυβέρνησης, αφού ολοκληρώσει τις παρατεταμένες διακοπές του, ετοιμάζεται για… διάλογο από μηδενική βάση (!) με τους οθωμανούς!

Έρχεται ΜΕΓΑΛΗ ΕΘΝΙΚΗ ΗΤΤΑ και ένα ολόκληρο Έθνος έχει αποκοιμηθεί με τους κορωνοϊούς και τα επιδόματα. Η Χρυσή Αυγή δικαιώνεται (δυστυχώς!) που έλεγε ότι πλησιάζουν οι “Πρέσπες” του Μητσοτάκη και σε λίγο θα είναι πολύ αργά για… δάκρυα.

Το πολιτικό σύστημα θα προσφέρει στην Τουρκία ό,τι επιθυμεί προκειμένου να συνεχίζει να απολαμβάνει τα προνόμιά του εις βάρος του Λαού και της Πατρίδας μας. Ήθελαν – με κάθε τρόπο – την Χρυσή Αυγή εκτός βουλής, σας εξαπάτησαν και τα κατάφεραν.

Όσοι Ζωντανοί, συνταχθείτε στο πλευρό της Χρυσής Αυγής για ασυμβίβαστο ΕΘΝΙΚΟ ΑΓΩΝΑ μέχρι τέλους!

Exit mobile version