Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Le Monde επιβεβαιώνει την Χρυσή Αυγή: Αυξάνονται τα κρούσματα αλλά μειώνονται οι θάνατοι από τον Covid-19

Η Le Monde επιβεβαιώνει την Χρυσή Αυγή: Αυξάνονται τα κρούσματα αλλά μειώνονται οι θάνατοι από τον Covid-19

Άραγε μεταδίδει… Fake News και το γνωστό γαλλικό μέσο ενημέρωσης;

Ενώ η κυβέρνηση εξακολουθεί να παρουσιάζει μονόπλευρα τις ειδήσεις που αφορούν την εξέλιξη της πανδημίας για να συντηρεί το κλίμα του φόβου, η ιστοσελίδα της Le Monde επιβεβαιώνει δημοσιεύματα της Χρυσής Αυγής στα οποία αναφέραμε πως ο ιός εξασθενεί και οι θάνατοι μειώνονται την ώρα που τα κρούσματα “αυξάνονται” εντυπωσιακά. Βάζουμε τα εισαγωγικά στο “αυξάνονται”, καθώς πλέον πραγματοποιούνται περισσότεροι έλεγχοι και αυτός είναι ο λόγος που μαθαίνουμε για περισσότερα κρούσματα.

Τελικά, όπως διαπιστώνεται και από τον αρθρογράφο της Le Monde στο σχετικό άρθρο της 27ης Αυγούστου, η νέα εικόνα του Covid -19 οφείλεται σε τουλάχιστον τρεις παράγοντες:

«Όταν στη Γαλλία εντοπίζονταν από τα τεστ 7.000 κρούσματα ημερησίως, ο πραγματικός αριθμός προσβεβλημένων πολιτών όλων των ηλικιών στη χώρα μπορεί και να έφθανε τα 100.000 κρούσματα» επισημαίνει στο σχετικό άρθρο η εφημερίδα Le Monde.

Με λίγα λόγια, με το που αυξήθηκε ραγδαία ο αριθμός των καθημερινά διεξαγόμενων τεστ ανίχνευσης του ιού, πολλαπλασιάστηκε ο αριθμός των προσβεβλημένων (και κατά κανόνα ασυμπτωματικών) φορέων του Covid-19 σε καθημερινή βάση.

Διαβάστε τι έγραφε η Χρυσή Αυγή στις 4 Αυγούστου: Όχι στον πανικό: Αυξάνονται τα τεστ, αυξάνονται και τα κρούσματα

Διαβάστε τι έγραφε η Χρυσή Αυγή στις 14 Iουλίου: Ελάχιστοι οι διασωληνωμένοι, όλα δείχνουν ότι εξασθενεί ο ιός

Exit mobile version