Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Jeff Smith, Πυρηνικός φυσικός: “Η έκρηξη στη Βηρυτό οφείλεται σε τακτικό πυρηνικό πύραυλο”

Jeff Smith, Πυρηνικός φυσικός: “Η έκρηξη στη Βηρυτό οφείλεται σε τακτικό πυρηνικό πύραυλο”

Το κέντρο παρακολούθησης πυρηνικής ακτινοβολίας Σικελίας, μέτρησε ασυνήθιστη αύξηση ακτινοβολίας την ημέρα της επίθεσης!

Για τον Jeff Smith Αμερικανό φυσικό και τ. μέλος της ΙΑΕΑ (Διεθνής Οργανισμός Ατομικής Ενέργειας)  μετά την αυθεντικοποίηση των videos της έκρηξης της Βηρυτού συμπεραίνει ότι πρόκειται σίγουρα για μια πυρηνική έκρηξη οφειλόμενη σε τακτικό πυρηνικό πύραυλο. Ο ίδιος το είχε δηλώσει και για την έκρηξη στις 11 Mαϊου στην Υεμένη!

Επίσης, σύμφωνα πάντοτε με τον Jeff Smith συνεργάτη του Veteran Today, η πυρηνική έκρηξη στη Βηρυτό είχε ισχύ 6 kilotons μετά από επικοινωνία που είχε με το κέντρο παρακολούθησης πυρηνικής ακτινοβολίας, που βρίσκεται στη Σικελία, το οποίο πιστοποίησε την ασυνήθιστη αύξηση της ακτινοβολίας την ημέρα της επίθεσης!

Από την άλλη κανένας τηλεοπτικός παραγωγός στη βαλλόμενη χώρα τον Λίβανο, που μετράει εκατοντάδες νεκρούς και περισσότερους από 100 αγνοούμενους και 6000 τραυματίες από την φονική έκρηξη δεν είχε το θάρρος να προσκαλέσει εμπειρογνώμονες σε εκρηκτικά, πυραύλους, πυρηνικά και τακτικά όπλα. Ως γνωστόν και ο ίδιος ο Trump δήλωσε ότι η έκρηξη στη Βηρυτό ήταν επίθεση!

Exit mobile version