Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Βίτσι – Γράμμος 2020: Οι Εθνικιστές Τιμούν και Σέβονται μόνο τους εθνικούς αγώνες!

Βίτσι – Γράμμος 2020: Οι Εθνικιστές Τιμούν και Σέβονται μόνο τους εθνικούς αγώνες!

Αφήστε επιτέλους την ΝΔ να τιμά τους «αγώνες της αριστεράς»…

Ξεσπάθωσαν οι «εθνικόφρονες» τις τελευταίες ημέρες με αφορμή την… πρόθεση εκπροσώπησης της κυβέρνησης στους εορτασμούς για την Εθνική Νίκη των Ελλήνων απέναντι στους κομμουνιστές στο Γράμμο και στο Βίτσι.

Φούσκωσαν από… εθνική υπερηφάνεια, άνθρωποι που δεν ξέρουν που… πέφτει το Βίτσι, καθώς εδώ και δύο δεκαετίες πλην της οργανωμένης παρουσίας της Χρυσής Αυγής, (δυστυχώς) ελάχιστοι είναι οι Έλληνες πατριώτες που δίνουν το παρόν σε αυτές τις εκδηλώσεις.

Αρκούσαν όμως λίγοι «προοδευτικοί» ψίθυροι καθώς και ένα πρωτοσέλιδο της «Εφημερίδας των Συντακτών» για να κάνει αμέσως πίσω η κυβέρνηση! Έτσι σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα, η κυβέρνηση δεν θα στείλει εκπρόσωπο στον Γράμμο στις 30 Αυγούστου.

Κανείς δεν γνωρίζει τι θα συμβεί τελικά και ίσως πρόκειται για κίνηση «τακτικής», προκειμένου να κατευνάσουν τις αντιδράσεις. Έχει σημασία όμως, ΠΟΙΩΝ τις αντιδράσεις; Των Συριζαίων που έκαναν κατασκήνωση φέτος εκεί; Ή των ΚΚΕδων που έφτασαν να πραγματοποιήσουν εκδήλωση υπέρ του παιδομαζώματος της αριστεράς στον καιρό του συμμοριτοπολέμου;

Ανεξαρτήτως του τι θα πράξει τελικά η ΝΔ, παραμένει ένα φοβικό κόμμα απέναντι στην αριστερά,της οποίας τους αγώνες έχει δηλώσει ότι σέβεται και τιμά ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ας αφήσουν λοιπόν τον Γράμμο και το Βίτσι στους Έλληνες Πατριώτες και στους Εθνικιστές, οι οποίοι ΤΙΜΟΥΝ και ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ.

Αρκετά ψηφοθήρησε η ΝΔ στα συλλαλητήρια για την Μακεδονία μας. Στον Γράμμο και στο Βίτσι Τιμούμε τις θυσίες των Ελλήνων για να παραμείνει η Πατρίδα μας Ελληνική! Όσοι τιμούν τους «αγώνες της αριστεράς» ας πάνε στα μνημόσυνα του… Άρη Βελουχιώτη καλύτερα!

Υ.Γ. Γνωρίζουν άραγε οι “ακροδεξιοί” της ΝΔ, δηλώσεις στελεχών της που χαρακτηρίζουν τις συγκεντρώσεις σε Μελιγαλά, Γράμμο και Βίτσι ως “εκδηλώσεις μίσους”;

Exit mobile version