Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Γραμμή Πρετεντέρη: Όποιος δεν είναι με τον Μητσοτάκη είναι με τον Ερντογάν!

Γραμμή Πρετεντέρη: Όποιος δεν είναι με τον Μητσοτάκη είναι με τον Ερντογάν!

Όσοι Έλληνες τολμούν να εκφράσουν την αντίρρησή τους ή ακόμη και την οργή τους για τις χωρίς απάντηση τουρκικές προκλήσεις, για τις ανύπαρκτες “κόκκινες γραμμές”, βαπτίζονται αμέσως από την προπαγάνδα του καθεστώτος Μητσοτάκη… εχθροί των Ενόπλων Δυνάμεων και του Πολεμικού Ναυτικού!

Γιατί όλοι, λένε, πως θα πρέπει αυτή την δύσκολη ώρα, που κάνουμε “πόλεμο” (ποιον πόλεμο;!) να είμαστε δίπλα στον Μητσοτάκη.

Με κυνισμό στο άρθρο του στην εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ, ο κάποτε συνομιλητής του στενού κύκλου μάλιστα του Σημίτη, Πρετεντέρης και σήμερα προπαγανδιστής της Νέας Δημοκρατίας Πρετεντέρης, έγραψε στο άρθρο του το εξής αναφερόμενος σε όσους εκφράζουν αντιρρήσεις για την κυβερνητική πολιτική: “Φυσικά ο Μητσοτάκης το έχει καταλάβει. Και το εκμεταλλεύεται στο έπακρο. Επενδύοντας στο δίλημμα “με τον Ερντογάν ή μαζί μου” καταφέρνει και χρεώνει πακέτο στον Ερντογάν όσοι δεν είναι μαζί του”.

Ιδού λοιπόν το απάνθισμα της χυδαίας ψευτοπατριωτικής πολιτικής των φιλελεύθερων ραγιάδων, που την ίδια ώρα που παραδέχονται ότι οι Τούρκοι έχουν παραβιάσει την εθνική μας κυριαρχία, έχουν το θράσος να κατηγορούν όσους τους κατηγορούν.

Exit mobile version