Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Συνθήκες πολέμου στις ΗΠΑ: Πυροβολισμοί στο Wisconsin (Βίντεο)

Συνθήκες πολέμου στις ΗΠΑ: Πυροβολισμοί στο Wisconsin (Βίντεο)

Δεν έχει τελειώσει τίποτε στις ΗΠΑ, αφού συνεχίζονται τα σφοδρά επεισόδια σε πολλές πόλεις ανάμεσα σε μαύρους του black lives matters και συμμορίες αντιφασιστών, που χρηματοδοτούνται από liberal δισεκατομμυριούχους, από την μία πλευρά και από λευκούς από την άλλη και όλα αυτά για να δημιουργηθεί ένα κλίμα αρνητικό για τον Τραμπ εν όψη των εκλογών.

Δεν αποκλείεται όμως όλη αυτή η ιστορία να εξελιχθεί και υπέρ του Τραμπ. Σε πρόσφατα επεισόδια είχαμε ακόμη και πυροβολισμούς και νεκρό.

Ένας 17χρονος λευκός κατηγορείται για δολοφονία, αφού άνοιξε πυρ σε συμπλοκή στις ΗΠΑ εναντίον τριών “Αντίφα”. Ο κατηγορούμενος, Kyle Rittenhouse, είναι από το Ιλλινόις, 34 χιλιόμετρα από το Kenosha, Wisconsin, που έγινε το περιστατικό.

Στο βίντεο, που είναι στα χέρια της αστυνομίας, ένας από τους διαδηλωτές της πορείας, φορώντας μάσκα, ο Joseph Rosenbaum φαίνεται να κυνηγά τον Rittenhouse και να ρίχνει εναντίον του ένα αυτοσχέδιο εκρηκτικό. Προσπαθώντας να διαφύγει ο Rittenhouse πυροβολεί  τον Rosenbaum.

Μετά τον πυροβολισμό ένα πλήθος αναρχικών κυνηγούσε τον Rittenhouse καθώς προσπάθησε να απομακρυνθεί. Στη συνέχεια ο νεαρός έπεσε στο έδαφος καθώς τα μέλη της «αντιφά» άρχισαν να τον κτυπούν. Ο Rittenhouse τότε άνοιξε πυρ εναντίον των επιτιθέμενων, από τους οποίους ο ένας ήταν οπλισμένος με ένα πιστόλι.

Exit mobile version