Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Oι ρουφιάνοι της κυβερνητικής προπαγάνδας μας λένε ότι “πάγωσαν” οι Τούρκοι…

Oι ρουφιάνοι της κυβερνητικής προπαγάνδας μας λένε ότι “πάγωσαν” οι Τούρκοι…

Καλλιεργείται ένα πνεύμα σχεδόν θριαμβευτικό για την απόφαση της κυβερνήσεως να επεκτείνει τα χωρικά ύδατα της Ελλάδας στο Ιόνιο, αλλά όχι στο Αιγαίο.

Φτάνουν στο σημείο την ίδια ώρα που οι Τούρκοι παραβιάζουν συνεχώς την εθνική μας κυριαρχία και κλιμακώνουν τις απειλές τους, να γράφουν ότι οι Τούρκοι… “πάγωσαν”, όταν άκουσαν την απόφαση του Μητσοτάκη στην Βουλή.

Γιατί αλήθεια “πάγωσαν” οι Τούρκοι; Γιατί επεκτείναμε τα χωρικά μας ύδατα στην Κέρκυρα, στην Κεφαλονιά και την Ζάκυνθο; Αστεία πράγματα!  Και για του λόγου το αληθές σας παραθέτουμε ένα από τα πολλά δημοσιεύματα της θριαμβολογίας:

“Εν μέσω χειροκροτημάτων από κυβερνητικούς βουλευτές ο πρωθυπουργός προανήγγειλε ότι με νομοσχέδιο που θα κατατεθεί άμεσα στη Βουλή, «η Ελλάδα επεκτείνει την αιγιαλίτιδα ζώνη προς δυσμάς από τα 6 στα 12 μίλια». Και τόνισε: «H Ελλάδα μεγαλώνει. Το έχουν πει κι άλλοι. Εμείς όμως είμαστε αυτοί που το κάνουμε πράξη. Προβαίνουμε έτσι σε μία θαλάσσια περιοχή συγκεκριμένα αυτή του Ιονίου και των Ιονίων νήσων μέχρι το ακρωτήριο Ταίναρο της Πελοποννήσου στην άσκηση ενός αδιαμφισβήτητου κυριαρχικού μας δικαιώματος, σύμφωνα με άρθρο 3 της Σύμβασης για το Δίκαιο της Θάλασσας».”

Η θέση της Χρυσής Αυγής: 12 Μίλια στο Αιγαίο τώρα!

Exit mobile version