Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μεγάλο παραμύθι και από ΝΔ και από Ευρώπη οι περίφημες κυρώσεις κατά της Τουρκίας

Μεγάλο παραμύθι και από ΝΔ και από Ευρώπη οι περίφημες κυρώσεις κατά της Τουρκίας

Από τις αρχές Αυγούστου ακόμη μας λένε τα κεφάλια της ΝΔ ότι θα επιβληθούν στην Τουρκία κυρώσεις με πρώτο και καλύτερο τον Δένδια. Τις ανέβαλαν για τέλη Αυγούστου και τώρα για τα τέλη… Σεπτεμβρίου και είναι φανερό ότι μας κοροϊδεύουν για μια ακόμη φορά.

Η Ευρώπη μας πρόδωσε και μας εξαπάτησε και δεν είναι η πρώτη φορά αλλά στην προδοσία αυτή συνένοχο είναι και το ψοφοδεές πολιτικό κατεστημένο του κράτους των Αθηνών, που λειτουργεί με πνεύμα ραγιαδισμού.

Και η κοροϊδία συνεχίζεται…  Υπάρχει συμφωνία για να προετοιμασθούν κυρώσεις εναντίον της Τουρκίας, δήλωσε στο Βερολίνο ο επικεφαλής της εξωτερικής πολιτικής της ΕΕ Ζοσέπ Μπορέλ.

Περιοριστικά μέτρα εναντίον της Τουρκίας πρέπει να συζητηθούν στη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ τον Σεπτέμβριο, δήλωσε στο Βερολίνο ο Γερμανός υπουργός Εξωτερικών Χάικο Μάας, προσθέτοντας πως οι σχέσεις με την Άγκυρα είναι περισσότερο από τεταμένες εξαιτίας της διένεξης στην Ανατολική Μεσόγειο. Ο Γερμανός υπουργός Εξωτερικών υπογράμμισε πως ο εποικοδομητικός διάλογος είναι η μόνη διέξοδος από την κρίση στην ανατολική Μεσόγειο.

Και περιμένοντας τις κυρώσεις οι “τουρκοφάγοι” της ΝΔ αφήνουν τους Τούρκους να αλωνίζουν…

Exit mobile version