Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Dr. Luc Montagnier, βραβευμένος με Νόμπελ: “Ο ιός είναι εργαστηριακός! Οι νόμοι της αγοράς επιβλήθηκαν στην επιστήμη”

Dr. Luc Montagnier, βραβευμένος με Νόμπελ: “Ο ιός είναι εργαστηριακός! Οι νόμοι της αγοράς επιβλήθηκαν στην επιστήμη”

Ο λοιμωξιολόγος Dr. Luc Montagnier, βραβευμένος με το βραβείο Nobel Ιατρικής του 2008, για την συμμετοχή του στην ανακάλυψη του ιού τoυ Aids, HIV, και επίτιμος καθηγητής στο Institut Pasteur, που διεύθυνε από 1972 ως 2000, την Μονάδα της Oncologie virale, Επίτιμος Διευθυντής Ερευνών στο CNRS και μέλος της Ακαδημίας Επιστημών της Ιατρικής, λογοκρίθηκε με το χειρότερο τρόπο επειδή είχε το θάρρος να μιλήσει για τον κορονοϊό και να πει απόψεις αντίθετες από αυτές που έχει επιβάλλει η παγκόσμια τυραννία.

Ο καθηγητής Ιατρικής είπε χαρακτηριστικά σε συνέντευξη: ”Ο σύγχρονος πολιτισμός και η ζωή η ίδια απώλεσε τις αξίες της και κυριαρχήθηκε από το χρήμα, την οικονομία και οι νέοι αναρωτιούνται τι κάνουν σε αυτή τη γαλέρα, αυτή είναι μια γαλέρα. Οι νόμοι της αγοράς και η οικονομία επιβλήθηκαν στην επιστήμη. Υπάρχει μια αλλοτρίωση των πάντων!”

O διακεκριμένος γιατρός Νομπελίστας αναφερόμενος στον covid 19 λέει “αυτός ο ιός έχει λάβει μικρά κομμάτια RNA από άλλο ιό ή ακόμη και από χημική σύνθεση.” – “Αυτός ο ιός ήταν εν μέρει κατασκευσμένος,  είναι εργαστηριακός! Υπάρχει μια γενική συγκάλυψη. Οι επιστήμονες εξαγοράζονται. Είναι λάθος, αυτός ο ιός δεν δημιουργήθηκε από τη φύση. Η οικονομική πλευρά αυτού του θέματος είναι πολύ σημαντική“ – “Τα εμβόλια είναι μερικές φορές άσχημα.”

“Αν έχετε κάποιον που είναι φορέας του Covid-19 και τον εμβολιάσετε κατά της γρίπης υπάρχει κίνδυνος να τον κάνετε να πεθάνει τις επόμενες μέρες ή βδομάδες”.

Exit mobile version