Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Το μεγάλο τους πρόβλημα ήταν, είναι και θα είναι η Χρυσή Αυγή

Το μεγάλο τους πρόβλημα ήταν, είναι και θα είναι η Χρυσή Αυγή

“Όλα σ’ αυτή τη γη μασκαρευτήκαν ονείρατα, ελπίδες και σκοποί, οι μούρες μας μουτσούνες εγινήκαν δεν ξέρομε τι λέγεται ντροπή…”

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΟΥΡΗΣ

Η χώρα ευρίσκεται σε βαθιά παρακμή και βεβαίως είναι απόλυτα φυσικό αυτοί που την έχουν οδηγήσει σε αυτό το τέλμα, στην μία μετά την άλλη εθνική ήττα και από την συμφωνία των Πρεσπών στις αναπάντητες τουρκικές προκλήσεις εις βάρος της εθνικής μας κυριαρχίας, είναι απόλυτα φυσικό και επείγον τα κοράκια και οι εργολάβοι του ραγιαδισμού και της ξενοκρατίας να πολεμούν με κάθε μέσον το μοναδικό αληθινό εθνικιστικό Κίνημα, το οποίο θα μπορούσε να εμπνεύσει στον Λαό το πνεύμα της αντίστασης ενάντια στην παγκόσμια τυραννία και την υποταγή.

Και για αυτό συνεχίζουν να πολεμούν γεμάτοι μίσος την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, όμως δεν πολεμάς ποτέ κάτι που δεν το φοβάσαι…  Και ο φόβος τους αυτός είναι μια μεγάλη ελπίδα για τις ημέρες που έρχονται…
Και κάτι τελευταίο. Από την Χρυσή Αυγή έχουν περάσει πολλοί. Αυτό είναι ένα γεγονός, που το γνωρίζουν όσοι με συνέπεια συνεχίζουν τον αγώνα στις γραμμές της.

Όσο για κάποια δημοσιεύματα εδώ και αρκετά χρόνια, σύμφωνα με τα οποία “διαλύθηκε” η Χρυσή Αυγή, γιατί έφυγε ο άλφα ή ο βήτα, διαψεύστηκαν στον χρόνο.

Επιπλέον, όλη αυτή η προπαγάνδα μας θυμίζει την γνωστή ιστορία με τον φιλόσοφο Διογένη, ο οποίος είχε πει: “Εἰ Μάνης μὲν χωρὶς Διογένους ζῆι, Διογένης δὲ χωρὶς Μάνου οὐ δύναται;”

Exit mobile version