Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πεδίο μάχης η Μεσαρά της Κρήτης μεταξύ Ελλήνων και λαθρομεταναστών

Πεδίο μάχης η Μεσαρά της Κρήτης μεταξύ Ελλήνων και λαθρομεταναστών

Σε πεδίο μάχης μετατράπηκε η Μεσαρά Κρήτης μετά από συμπλοκές μεταξύ Ελλήνων και αλλοδαπών. Η γενικευμένη η σύρραξη κινητοποίησε ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, από τα επεισόδια και τις αψιμαχίες μεταξύ δεκάδων Ελλήνων και εκατοντάδων Πακιστανών υπήρξαν τραυματισμοί ενώ έχουν γίνει δεκάδες προσαγωγές. 

Αφορμή της συμπλοκής φαίνεται να ήταν η λεκτική επίθεση σε μία γυναίκα από έναν Πακιστανό την προηγούμενη ημέρα. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες,  το συμβάν σημειώθηκε στο συσκευαστήριο του Τυμπακίου όταν ο Πακιστανός μίλησε άσχημα σε μία γυναίκα και πήγε ένας Έλληνας και την υπερασπίστηκε ζητώντας παράλληλα τον λόγο για την συμπεριφορά του. Το αποτέλεσμα ήταν να δεχθεί επίθεση από 10 περίπου Πακιστανούς. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί και από το Ηράκλειο, ωστόσο – όπως τονίζεται – το κλίμα που επικρατεί το τελευταίο διάστημα στην ευρύτερη περιοχή, δυστυχώς είναι προάγγελος δυσάρεστων εξελίξεων, αν δεν γίνει κάτι άμεσα. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ενημέρωσης, τα επεισόδια είναι καθημερινό φαινόμενο, ωστόσο η ανησυχία εντείνεται καθώς διαφαίνεται μια κλιμάκωση που μπορεί να προκαλέσει αλυσιδωτές αντιδράσεις.

Υπάρχει επίσης μεγάλη οργή γι’ αυτούς που έφεραν στην περιοχή τους αλλοδαπούς, που υπολογίζεται ότι είναι περισσότεροι από 4000!  Έχουν σημειωθεί σκληρές συμπλοκές, ακόμα και φονικές με ολόκληρους «στρατούς» να χτυπιούνται σώμα με σώμα, με τσεκούρια, λοστούς, πέτρες. Απίστευτες σκηνές βαρβαρότητας και μάλιστα σε δημόσια θέα, στους κεντρικούς δρόμους.  

Exit mobile version