Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η επιστροφή των Οθωμανών (2)

Η επιστροφή των Οθωμανών (2)

Κ. Μητσοτάκης στο CNN: “Να πάμε στο διεθνές δικαστήριο της Χάγης και να αυτό να αποφασίσει.”

Με τρόπο… θριαμβευτικό (!) οι λακέδες της ΝΔ, σε φυλλάδες, ιστολόγια και κανάλια, γράφουν μετά την συνέντευξη Μητσοτάκη στο CNN ότι ο πρωθυπουργός έκανε στροφή … Που την είδαν αυτήν την “στροφή” για να τη δούμε και εμείς, όταν αναφερόμενος στις τουρκικές προκλήσεις, τις οποίες ο ίδιος ο υπουργός επικρατείας της κυβερνήσεώς του αποκάλεσε “σοβαρές επιθετικές ενέργειες”, απαντά ως εξής:
“Αν η Τουρκία συνεχίσει αυτήν την πορεία νομίζω ότι οι κυρώσεις θα είναι το μοναδικό εργαλείο που θα έχουμε για να την αποτρέψουμε από το να συνεχίσει αυτού του είδους τις πολιτικές.”
Το μόνο δηλαδή που λέει ότι θα κάνουμε κατά της Τουρκίας είναι να επιδιώξουμε … κυρώσεις και καμία άλλη αντίδραση ή… ναυμαχία!

Όσο για το που θα πάνε τα πράγματα ξεκάθαρα το δήλωσε στο CNN: “Aυτό που είπαμε καθαρά στην Τουρκία είναι ότι πρέπει να καθίσουμε να συζητήσουμε ως πολιτισμένοι γείτονες και, αν δεν μπορούμε να το επιλύσουμε οι δυο μας να πάμε στο διεθνές δικαστήριο της Χάγης και να αυτό να αποφασίσει εκ μέρους μας.” Τίποτε δεν άλλαξε, λοιπόν και αφού είναι δεδομένο ότι οι Τούρκοι δεν θα συμφωνήσουν, θα πάμε στο δικαστήριο της Χάγης για να αποφασίσει αυτό για την εθνική μας κυριαρχία!

Όλα αυτά που συμβαίνουν τις ημέρες αυτές και στα οποία είχα αναφερθεί τονίζοντας ότι η Νέα Δημοκρατία θα φέρει τις Πρέσπες του Αιγαίου δεν ήλθαν από το πουθενά και καλλιεργήθηκαν επί σειρά ετών από τον Σημίτη μέχρι τον Τσίπρα και τον Μητσοτάκη. Και για του λόγου το αληθές ένα κείμενο, πριν 3 ολόκληρα χρόνια, το οποίο τόνιζε αυτό ακριβώς το πράγμα, τόνιζε ότι η Ελλάδα έχει πάρει έναν επικίνδυνο εθνικό κατήφορο:

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, Μάρτιος 2017 – “Η επιστροφή των Οθωμανών”(1)

“Θέμα των ημερών η τουρκική απειλή, την οποία εξορκίζουν με ευχολόγια αυτοί, οι οποίοι αρνούνται αυτήν την ίδια την Ιστορία, μια Ιστορία, η οποία κραυγάζει ότι για χίλια ολόκληρα χρόνια από την μάχη του Μαντζικέρτ (26 Αυγούστου 1071 μ.Χ.) μέχρι σήμερα, οι Τούρκοι μας απειλούν! Και τα ευχολόγια αυτά έχουν δύο όψεις: από την μία… λεονταρισμοί για λαϊκή κατανάλωση με μοναδικό σκοπό οφέλη μικροπολιτικά και ψήφους και από την άλλη ένας εθνικά επικίνδυνος πασιφισμός, ο οποίος αρνείται τον εξοπλισμό της χώρας στο όνομα μιας οικονομικής ευημερίας και ο οποίος δεν θα είχε κανένα πρόβλημα με μία Ελλάδα χορτασμένη, αλλά όμηρο και δορυφόρο της Τουρκίας!

Εν ονόματι μιας ανύπαρκτης και δολερής ελληνοτουρκικής “φιλίας” πρότεινε η κυβέρνηση της χώρας μας μέχρι και για βραβείο Νόμπελ … ειρήνης(!) τον σφαγέα του Ελληνισμού Κεμάλ. Δεχτήκαμε χωρίς διαμαρτυρία προς χάριν των αμερικανικών συμφερόντων την εποχή του ψυχρού πολέμου τον εκτουρκισμό των μουσουλμάνων της Θράκης και με όπλο αυτόν τον εκτουρκισμό σήμερα η Τουρκία θέτει ζητήματα περί “τουρκικής μειονότητος”. Χωρίς αντίδραση ακολούθησε ο ξεριζωμός των Ελλήνων από την Κωνσταντινούπολη το 1955 και δεν πολεμήσαμε εναντίον των Τούρκων στην Κύπρο το 1974 γιατί είπαν αυτοί που κρατούσαν στα χέρια τους τα ηνία του κράτους μας, ότι “η Κύπρος είναι μακριά”! Μοιραία ήλθε το 1996 με την κρίση των Ιμίων και την αμφισβήτηση μέχρι τις ημέρες μας της Ελληνικής κυριαρχίας στο Αιγαίο…

Ζούμε στα χρόνια του ψευτορωμαίικου, όπως είχε προφητεύσει ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός, ζούμε σε μια χώρα όπου ο λαός αποχαυνωμένος έχει στην συντριπτική του πλειοψηφία σαν μοναδική του φροντίδα το υλικό συμφέρον και μόνον. Το πως θα ζήσει πλούσια και άνετη ζωή ακόμη κι αν αυτή είναι μια χαμοζωή προσκυνημένη.

Τα Εθνικά Ιδανικά βρίσκονται υπό διωγμόν, μια έρημος Ιδανικών κυριαρχεί παντού. Ζούμε την επιστροφή των Οθωμανών, την εποχή του ψευτορωμαίικου και μόνον εάν σωριαστεί σε ερείπια αυτό το “σάπιο βασίλειο της Δανιμαρκίας”, το ψευτορωμαίικο, θα ανατείλει και πάλι η Αληθινή Ελλάδα των Ελλήνων!”

Ν. Γ. Μ.

Exit mobile version