Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Επανέναρξη λειτουργίας της Τ.Ο. Πειραιώς παρουσία του Γεν.Γραμματέα Ν.Γ. Μιχαλολιάκου

Επανέναρξη λειτουργίας της Τ.Ο. Πειραιώς παρουσία του Γεν.Γραμματέα Ν.Γ. Μιχαλολιάκου

Την Παρασκευή 28 Αυγούστου, με ένα ακόμη θέρος να οδεύει προς τη λήξη του, έλαβε χώρα η επανέναρξη της λειτουργίας των γραφείων της Τοπικής Οργανώσεως Πειραιώς.

Έπειτα από μια ολιγοήμερη παύση δεκάδες συναγωνιστές από κάθε γωνιά της πόλης έδωσαν το παρόν, ενώ παράλληλα πραγματοποιήθηκε επίσκεψη από τον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής, Νικόλαο Μιχαλολιάκο.

Αρχικά, ο γραμματέας της Τ.Ο. Πειραιώς και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του Κινήματος, Νεκτάριος Σαλούφας, καλωσόρισε τους παριστάμενους συναγωνιστές, υπογραμμίζοντας την απρόσκοπτη συνέχιση του Αγώνα παρά τα όποια εμπόδια ή τα αντίμετρα του αντεθνικού Συστήματος.

Στη συνέχεια, το λόγο έλαβε ο Αρχηγός του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών, που χαιρέτισε τις δεκάδες συναγωνιστών που παρευρέθηκαν, συνεχίζοντας έτσι τον ανένδοτο Αγώνα της Χρυσής Αυγής ενάντια στο διεφθαρμένο Σύστημα που κυβερνάει τον τόπο.

Ακολούθως, θέλησε να καυτηριάσει την υποχωρητική και προδοτική στάση της δεξιάς κυβέρνησης Μητσοτάκη, όσον αφορά τη διαχείριση της Ελληνοτουρκικής «κρίσης» στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο.

Επιπροσθέτως, ο Αρχηγός τόνισε πως ενόσω η μειοδοτική ΝΔ οδηγεί τη χώρα στο συμβιβασμό της «Χάγης», τα εγκάθετα εγχώρια ΜΜΕ συνεχίζουν να τρομοκρατούν την κοινωνία με το πολύκροτο «φάντασμα» του κορονοϊού. Δίχως να προστατεύει εμπράκτως την υγεία των πολιτών, αλλά καταστρέφοντας παράλληλα την ήδη αναιμική οικονομία, η κυβέρνηση Μητσοτάκη απέτυχε πλήρως.

Τέλος, ο λόγος δόθηκε στους υπόλοιπους συναγωνιστές, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να απευθύνουν πλειάδα ερωτήσεων προς τον Αρχηγό και τα στελέχη του Κινήματος.

 

Exit mobile version