Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Joseph Jordan: Το Εθνικό Κόμμα Δικαιοσύνης των ΗΠΑ (NJP -nationaljusticeparty.com) καταδικάζει τον φόνο του Aaron Danielson από αναρχικούς

Joseph Jordan: Το Εθνικό Κόμμα Δικαιοσύνης των ΗΠΑ (NJP -nationaljusticeparty.com) καταδικάζει τον φόνο του Aaron Danielson από αναρχικούς

Το Εθνικό Κόμμα Δικαιοσύνης εκφράζει την λύπη του και την οργή του από την πολιτικά υποκινούμενη δολοφονία του υποστηρικτή του Τραμπ, Aaron Danielson από τον «αντιφασίστα» εξτρεμιστή Michael Forest Reinoehl.

Η δολοφονία του λευκού Αμερικανού έγινε κατά την διάρκεια της 94ης συνεχούς ημέρας ταραχών κατά των Λευκών στο Πόρτλαντ, μια πόλη που έχει γίνει το κέντρο της αναρχίας και της μαύρης τρομοκρατίας και της οποίας οι δρόμοι δεν θυμίζουν σε τίποτε μια πόλη του 21ου αιώνα.

Λίγο μετά την είδηση της δολοφονίας του Danielson, ενός αμερικανού οικογενειάρχη συγκεντρώθηκε στο δρόμο ένα μεγάλο πλήθος αριστερών εξτρεμιστών και μαύρων ακτιβιστών για να… εορτάσουν τη δολοφονία ενός «Ναζί». Την ίδια ώρα στα ΜΜΕ οι περισσότεροι δημοσιογράφοι προσπαθούν να εμφανίσουν σαν μεμονωμένο γεγονός την εκτέλεση ενός λευκού στο δρόμο. Στην συγκέντρωση αυτή, μάλιστα. έκαψαν και μια αμερικανική σημαία. Η σχέση των ΜΜΕ με κοινούς δολοφόνους είναι πλέον ένα μεγάλο σκάνδαλο.

Το Εθνικό Κόμμα Δικαιοσύνης NJP -nationaljusticeparty.com σημαίνει αυτοάμυνα, ελευθερία λόγου και το δικαίωμα των πολιτών να ζουν ειρηνικά, χωρίς πολιτικό εκφοβισμό και τρόμο. Καθώς το έθνος βαδίζει προς έναν πολιτικό και φυλετικό πόλεμο, είναι ζωτικής σημασίας να διατηρηθεί η αλληλεγγύη μεταξύ όλων εκείνων που μοιράζονται αυτές τις αξίες ενόψει του συνεχιζόμενου κόκκινου και μαύρου τρόμου.

nationaljusticeparty.com 

Exit mobile version