Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οι σύγχρονοι Σπαρτιάτες και οι σύγχρονοι Εφιάλτες

Οι σύγχρονοι Σπαρτιάτες και οι σύγχρονοι Εφιάλτες

Πιστεύει κανεις οτι υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ του 2020 μ.Χ. και του 480 π.Χ.; Φαντάζομαι πως όχι!

Για μας τους Χρυσαυγίτες, που φυλάμε τις δικές μας μικρές «Θερμοπύλες», αυτό αποτελεί ένα βίωμα. Αν αφήσετε στην άκρη τις όποιες ιδεολογικές διαφορές που μπορεί να έχετε με τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, σίγουρα θα συμφωνήσετε ότι παλεύει ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ.

Έχοντας στην Ηγεσία του Κινήματος, τον Συναγωνιστή Ν.Γ. Μιχαλολιάκο, που συνεχίζει για 40 και πλέον χρόνια να αγωνίζεται για πατρίδα και πίστη. Είναι ο μόνος που λέει ΔΥΝΑΤΑ όλα αυτά που θέλει να πει ο Έλληνας,  αλλά φοβάται. Και ας διαφωνεί μαζί του.

Δίπλα του βρίσκονται όλοι όσοι είναι ακόμα  ΠΙΣΤΟΙ. Άνδρες, γυναίκες ανεξαρτήτου ηλικίας, που θέλουν να αγωνιστούν, όχι για τον εαυτό τους η την τσέπη τους, αλλά για όλους τους Έλληνες και για το καλύτερο αύριο της πατρίδας μας.

Βέβαια αυτή́ η μάχη είναι διαφορετική, δεν είναι με λόγχες, δεν έχεις τον εχθρό απέναντι σου… Οι σύγχρονοι Εφιάλτες, είναι οι διπρόσωποι πολιτικοί, που εμφανίζονται ως σωτήρες, είναι οι ψευτοπατριώτες της κονόμας, είναι όλοι αυτοί που πρόδωσαν τον αγώνα και την εμπιστοσύνη των -πρώην-συναγωνιστών τους.

Αλήθεια έχουν διαφορά από τον εφιάλτη; Οι άνδρες του Βασιλιά́ Λεωνίδα παρέμειναν πιστοί ακόμα και τη στιγμή του σίγουρου θανάτου τους, πολέμησαν μέχρι τον θανάτο τους δίπλα στον  Βασιλιά τους… και ΝΑΙ έμειναν Αθάνατοι!

Σε αντίθεση με τους σημερινούς ψευδό-πατριώτες – αυτοαποκαλούμενους αρχηγούς-προέδρους κλπ που πλέον το μόνο κέρδος τους είναι η λέξη ΠΡΟΔΟΣΙΑ.

Η Χρυσή Αυγή μπορεί να προδόθηκε και μπορεί να έχασε αυτή τη μάχη αλλά όχι τον πόλεμο! Και σίγουρα μέσα από όλο αυτό θα βγει ποιο δυνατή.  Εξάλλου ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΥΣ.

Η Χρυσή Αυγή έχει τον Αρχηγό της και τους πιστούς άνδρες, γυναίκες και την νεολαία της που θα πολεμήσουν όχι για τον εαυτό τους , όχι για της τσέπες τους ή για μια εξουσία αλλά για τη βελτίωση της Ελλάδας και για το καλύτερο μέλλον του λαού της… Για μια ελεύθερη Ελλάδα!

Είναι αυτά τα χαρακτηριστικά που ξεχωρίζουν την Χρυσή Αυγή από όλα τα ψευδοπατριωτικά κόμματα.

ΤΙΜΗ ΜΑΣ Η ΠΙΣΤΗ

ΤΣΕΡΟΣ ΣΑΚΗΣ
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ
Email:xaaustralia@gmail.com
Τηλέφωνο: 0403 743 134

Exit mobile version