Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ανακοίνωση επιστημόνων: Περισσότεροι πεθαίνουν ετησίως από γρίπη και φυματίωση παρά από τον κορωνοϊό

Ανακοίνωση επιστημόνων: Περισσότεροι πεθαίνουν ετησίως από γρίπη και φυματίωση παρά από τον κορωνοϊό

«Μήνυμα διεθνούς συναγερμού» απευθυνόμενο στις κυβερνήσεις και στους πολίτες ολόκληρου του κόσμου.

“Μεταξύ αυτών που υπογράφουν συγκαταλέγονται γιατροί αρκετών χωρών και πολλοί καθηγητές Ιατρικής εκ των οποίων ο Καθηγητής Μικροβιολογίας Martin Haditsh.

Εμπειρογνώμονες που καταγγέλλουν το γεγονός ότι δεν γίνεται διάκριση μεταξύ ατόμων που έχουν πεθάνει από τον ιό και ατόμων που έχουν πεθάνει με τον ιό (με συννοσηρότητα), το γεγονός ότι η αιτία θανάτου αποδίδεται στο SARS-CoV-2 χωρίς τεστ ή αυτοψία και ότι οι γιατροί πιέζονται να φέρουν το COVID-19 ως αιτία θανάτου, ακόμα κι αν ο ασθενής πέθανε από κάτι άλλο. Αυτό οδηγεί σε υπερεκτίμηση του αριθμού των θανάτων και αποτελεί σκανδαλώδη χειραγώγηση των αριθμών, διότι κατά τη διάρκεια επιδημιών εποχικής γρίπης, για παράδειγμα, δεν λειτουργούμε με αυτόν τον τρόπο…

Συμμεριζόμαστε τη γνώμη εμπειρογνωμόνων που έχουν προειδοποιήσει κατά της σχεδόν ημι-αυτοματοποιημένης διασωλήνωσης ορισμένων ασθενών, λόγω του τρελού φόβου του ιού. Τα πρωτόκολλα πρέπει να αλλάξουν επειδή έχουν οδηγήσει σε μεγάλο αριθμό θανάτων.

Η γρίπη μολύνει 1 δισεκατομμύριο ανθρώπους κάθε χρόνο – 30 φορές περισσότερους από το SARS-CoV-2 και ωστόσο δεν απαιτείται τεστ για ταξίδια. Λέμε στους πολίτες: μην φοβάστε αυτός ο ιός είναι ήπιος εκτός κι αν ανήκετε σε ευπαθείς ομάδες. Στην πραγματικότητα ο ιός της γρίπης μολύνει ετησίως 1 δις άτομα και σκοτώνει 650,000 και η φυματίωση μολύνει ετησίως 10,4 εκατομμύρια και σκοτώνει 1,8 εκατομμύρια άτομα… ”

Exit mobile version