Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Το πάθος του Δημήτρη Ψαρρά κατά της Χρυσής Αυγής και ο Στέφανος Κασιμάτης

Το πάθος του Δημήτρη Ψαρρά κατά της Χρυσής Αυγής και ο Στέφανος Κασιμάτης

Ό,τι και να γίνει, ο γνωστός Δημήτρης Ψαρράς εδώ και δεκαετίες κατηγορεί την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Έτσι και τώρα με το ατυχές περιστατικό με κείμενο του Στέφανου Κασιμάτη της “ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ”, για το οποίο ζήτησε συγγνώμη, πάλι ο Ψαρράς είδε και ανάμειξη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ γιατί δήθεν ο Κασιμάτης είχε γράψει κείμενα υπέρ μας!

Απόλυτα αναληθές και ουδεμία σχέση, αλλά αυτά για τον Ψαρρά είναι λεπτομέρειες και γι’ αυτό στην Εφημερίδα των Συντακτών έγραψε άρθρο στο οποίο αναμειγνύει, για μια ακόμα φορά και την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Από αυτό και τα παρακάτω:

Το «χιούμορ» της νέας Δεξιάς και οι επαναλαμβανόμενες συγγνώμες, Δημήτρης Ψαρράς: “Ο κ. Κασιμάτης ήταν εκείνος που φρόντισε από τους πρώτους να εκφράσει δημόσια «ένα μεγάλο “ευχαριστώ” στη Χρυσή Αυγή», επειδή με την παρουσία της στη Βουλή «η νομιμότητα θα αναμετρηθεί, επιτέλους, με την οιονεί νομιμοποιημένη βία της Αριστεράς: αυτό το καρκίνωμα της Μεταπολίτευσης». «Ας είναι καλά τα “λεβεντόπαιδα με τις μαύρες μπλούζες” και τα καμώματά τους, που δίνουν την ευκαιρία στον αστικό πολιτικό κόσμο να υπερβεί το δέος της εξ αριστερών “ιεράς αγανακτήσεως” και να αποδείξει ότι η δημοκρατία μπορεί να υπερισχύσει εκείνων που επιβάλλουν τη βία, είτε μαύρη είτε κόκκινη».

Αλλά αυτό είναι ακριβώς το επιχείρημα της υπεράσπισης της Χρυσής Αυγής. Εξάλλου ο κ. Κασιμάτης το επεκτείνει και στην περίπτωση της μεσοπολεμικής Γερμανίας και της κατοχικής Ελλάδας: «Στη Γερμανία της Βαϊμάρης, τα Τάγματα Εφόδου του Ρεμ δεν ήλθαν μόνα τους, επειδή τα γέννησε η κρίση· ήλθαν παρέα με τις στρατιωτικοποιημένες μονάδες των κομμουνιστών. Τα δε Τάγματα Ασφαλείας στην Αργολίδα οι κάτοικοι τα υποδέχονταν με ζητωκραυγές, μετά το κύμα τρομοκρατίας που εξαπέλυσε ο ΕΛΑΣ το καλοκαίρι του 1943» (16.9.2012).”

Exit mobile version