Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Απάντηση στα ψέματα του gazzetta.gr

Απάντηση στα ψέματα του gazzetta.gr

Η ιστοσελίδα gazzetta.gr ανήκει χωρίς αμφιβολία στην αριστερά και πολεμά με κάθε τρόπο εδώ και χρόνια την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Δεν χάνει ευκαιρία να λασπολογεί το Κίνημά μας και να γράφει ψέματα, όπως αυτά που έγραψε πρόσφατα:

gazzetta.gr : “Μετά και την διαγραφή του Αθανάσιου Κωνσταντίνου, η Χρυσή Αυγή έμεινε χωρίς ευρωβουλευτές, με τα οικονομικά της να δέχονται νέο πλήγμα. Χωρίς εκπροσώπηση στην Ευρωβουλή έχει μείνει πλέον η Χρυσή Αυγή, κάτι που αποτελεί πλήγμα για τα οικονομικά του ακροδεξιού κόμματος. Στις ευρωεκλογές που είχαν γίνει στις 26 Μαΐου του 2019 είχε συγκεντρώσει 275.000 ψήφους, με αποτέλεσμα να έχει διπλή εκπροσώπηση στις Βρυξέλλες, με τον Γιάννη Λαγό και τον Αθανάσιο Κωνσταντίνου.”

Η απάντησή μας: Ας μάθει, λοιπόν, η gazzetta.gr, ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν υπέστη πλήγμα στα οικονομικά της από το πρόσφατο γεγονός, αφού δεν έχει λάβει καμία οικονομική ενίσχυση, ούτε ένα ευρώ, από τα εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ, που έχουν εισπράξει αυτοί που εξελέγησαν με ένα ψηφοδέλτιο που έγραφε ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Επ’ ευκαιρία θέτουμε ένα ερώτημα και στους συντάκτες του κειμένου του gazzetta.gr και σε όλους τους “δημοκράτες”: Πόσο δημοκρατικό είναι ένα κόμμα που ψήφισαν στις Ευρωεκλογές σχεδόν 300 χιλιάδες Έλληνες να μην έχει εκπροσώπηση;

Exit mobile version