Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Big Brother: Μαθήματα παρακμής και αντιρατσισμού από τον ΣΚΑΪ

Big Brother: Μαθήματα παρακμής και αντιρατσισμού από τον ΣΚΑΪ

Ο ΣΚΑΙ μόνιμα πολεμάει εδώ και χρόνια την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, την οποία έχει αποκλείσει εντελώς παράνομα και αντισυνταγματικά. Ο ΣΚΑΙ είναι το κανάλι των ΜΚΟ, της ελληνοτουρκικής “φιλίας”, του αντιρατσισμού και της παρακμής. Τι πιο φυσικό όμως μετά ταύτα από την νέα εκπομπή του, η οποία δεν το κρύβει ότι έχει συγκεκριμένο σκοπό προπαγάνδας.

Στην πρώτη εκπομπή σύμφωνα με τις επίσημες μετρήσεις, το Big Brother κατέγραψε κατά μέσο όρο 31,1% στο κοινό 18-54, ενώ σε τέταρτο έφτασε μέχρι και το 36%. Το σόου παρακολούθησαν έστω και για ένα λεπτό 2.517.000 τηλεθεατές.

Για τον χαρακτήρα και την σκοπιμότητα του νέου τηλεοπτικού θεάματος αναφέρομε ότι το παρών στο σόου ήρθε να δώσει μεταξύ άλλων και ένας νέος από το Μπαγκλαντές, ιδιοκτήτης ινδικού εστιατορίου, που όπως δήλωσε «θέλω να μπω στο σπίτι του Big Brother γιατί θα είμαι ο πρώτος Μπαγκλαντεσιανός που θα μπει στην ελληνική τηλεόραση και θέλω να αλλάξω τη γνώμη που έχουν κάποιοι συγκεκριμένοι Έλληνες για τους ξένους. Στην Ελλάδα δεν είχα πολλά προβλήματα σε ρατσισμό αλλά κάποιες στιγμές στη ζωή μου πέτυχα ένα χοντρό κομμάτι ρατσισμού που με κυνηγούσαν οι άνθρωποι να με χτυπήσουν».

Δεν κρύβουν άλλωστε τον σκοπό τους και όπως δήλωσε η ίδια η παραγωγή επέλεξε να εντάξει στο καστ 16 πρόσωπα που ενισχύουν τη διαφορετικότητα από κάθε οπτική γωνία, φυλετική, θρησκευτική, αλλά και σεξουαλικού προσανατολισμού και για τον λόγο αυτό ανάμεσα στους παίκτες του Big Brother περιλαμβάνονται ένας μουσουλμάνος, ένας άνδρας αφρικανικής καταγωγής, καθώς και ένας ομοφυλόφιλος.

Exit mobile version