Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Κορωνοϊός – Σας κοροϊδεύουν! 13 οι θάνατοι από τον ιό σε όλη την Ελλάδα τον Αύγουστο 17 από τροχαία μόνο στην Αττική!

Κορωνοϊός - Σας κοροϊδεύουν! 13 οι θάνατοι από τον ιό σε όλη την Ελλάδα τον Αύγουστο 17 από τροχαία μόνο στην Αττική!

Ενάντια στην προπαγάνδα του θανάτου, που στηρίζει μια σκοτεινή εξουσία όχι μόνον στην Ελλάδα, αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο, εμείς θα σας παραθέσουμε στοιχεία και βγάλτε μόνοι σας τα συμπεράσματά σας.

Τον μήνα Αύγουστο είχαμε 13 θανάτους από κορωνοϊό και μάλιστα το 96% από αυτούς τους θανάτους, δηλαδή οι 12 από τους 13 νεκρούς, είχαν υποκείμενο νόσημα και ήταν ηλικίας 70 ετών και άνω! Αυτό προκύπτει από την ανακοίνωση του ΕΟΔΥ της 2 Αυγούστου που ανακοινώνει 260 νεκρούς και της 2ας Σεπτεμβρίου που ανακοινώνει 273 νεκρούς! Άρα είχαμε 13 θανάτους! Σας παραθέτουμε τα δημοσιεύματα:

“2 Αυγούστου 2020 – ΕΟΔΥ: 75 νέα κρούσματα – 2 ακόμη θάνατοι από τον κορονοϊό … Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε, σήμερα 2 Αυγούστου, 75 νέα κρούσματα του νέου ιού στη χώρα, εκ των … Κορονοϊος: Έχασε τη ζωή της 92χρονη- 260 συνολικά οι νεκροί.”

“2 Σεπτεμβρίου , ΤΟ ΒΗΜΑ: ΕΟΔΥ: 2 ακόμα καταγεγραμμένους θανάτους και 273 θανάτους συνολικά στη χώρα. 99 (36.3%) γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. Η διάμεση ηλικία των θανόντων συμπολιτών μας ήταν τα 78 έτη και το 96.0% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.”

Τον ίδιο μήνα, μόνον στην Αττική από τροχαία είχαμε 17 νεκρούς!:

“Αττική: Την τελευταία τους πνοή στην άσφαλτο άφησαν τον Αύγουστο 17 άτομα: Βαρύς ο φόρος αίματος στην άσφαλτο ακόμη και κατά τις «ήσυχες μέρες του Αυγούστου», καθώς 17 συνάνθρωποί μας άφησαν την τελευταία τους πνοή σε τροχαία ατυχήματα.”

Δεν απαγορεύτηκε όμως η κυκλοφορία των οχημάτων, ούτε ελήφθη κανένα έκτακτο μέτρο. ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ…

Exit mobile version