Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Χρυσή Αυγή: Μία διευκρίνιση για αυτούς που δεν παρέδωσαν τις έδρες στην Χρυσή Αυγή

Χρυσή Αυγή: Μία διευκρίνιση για αυτούς που δεν παρέδωσαν τις έδρες στην Χρυσή Αυγή

Συναγωνιστής από την Κρήτη, απέστειλε στα κεντρικά μας γραφεία επιστολή με την οποία ερωτούσε την Κεντρική Διοίκηση γιατί δεν προβαίνει σε ενέργειες, προκειμένου να παραδώσουν την έδρα στην Χρυσή Αυγή αυτοί που εξελέγησαν με την Χρυσή Αυγή σε Δήμους, Περιφέρειες και Ευρωβουλή.

Ήλθαμε σε επαφή μαζί του και του διευκρινίσαμε ότι δυστυχώς το σάπιο πολιτικό σύστημα που ευνοεί και ενθαρρύνει τις αποστασίες κάθε είδους, πόσο μάλλον τις αποστασίες από την Χρυσή Αυγή, δεν προβλέπει διαδικασία με την οποία να επιστραφεί η έδρα στο κόμμα.

Μας είπε ότι αυτό δεν το γνωρίζουν πολλοί Συναγωνιστές και πιστεύουν ότι δεν κινούμε για κάποιους λόγους τις διαδικασίες. Αυτό δεν ισχύει!

Τονίζουμε ότι υπήρχε για όλους δέσμευση Τιμής ότι σε περίπτωση διαφωνίας τους με το Κίνημα, θα παραιτηθούν και μάλιστα είναι γνωστό ότι άτομα που σήμερα κατέχουν τις έδρες αυτές, καταγγέλλανε αυτούς που “ανεξαρτητοποιούντο” και έκλεβαν τις έδρες της Χρυσής Αυγής!

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση όταν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής κουνούσαν πενηντάευρα στον Μπούκουρα όταν ανεξαρτητοποιήθηκε και οι ίδιοι που κουνούσαν τα πενηντάευρα σήμερα έχουν έδρες της Χρυσής Αυγής και έχουν ιδρύσει κόμματα. Άλλωστε, είναι γνωστό από δημόσιες δηλώσεις ότι οι ίδιοι που σήμερα ευρίσκονται εκτός Χρυσής Αυγής καταγγέλλανε σαν αποστάτες αυτούς που έφευγαν από την Χρυσή Αυγή.

Exit mobile version