Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Νικάμε τους Τούρκους και δεν το ξέρουμε;

Νικάμε τους Τούρκους και δεν το ξέρουμε;

Πάντα ο Λαός αρέσκεται να ακούει ωραία λόγια και δεν του αρέσουν οι δυσάρεστες ειδήσεις. Έτσι λοιπόν, όποιος σήμερα του λέει ότι πάνε όλα καλά, είναι και αρεστός στους πολλούς γιατί έτσι θέλουν να είναι. Αντίθετα, όποιος τολμάει να λέει την Αλήθεια, γίνεται δυσάρεστος και είναι ακόμη και εχθρός… της Ελλάδος και των Ενόπλων Δυνάμεων! 

Δημοφιλείς λοιπόν τις τελευταίες εβδομάδες όσοι αρλεκίνοι, φορώντας γαλανόλευκα ράκη, για να χρησιμοποιήσουμε μία έκφραση του Παναγιώτη Κονδύλη, λένε ότι η Ελλάδα θριαμβεύει και ότι οι Τούρκοι πηγαίνουν από ήττα σε ήττα. Και επιπλέον έχουμε μεγάλους συμμάχους την Γαλλία, την Ιταλία, το Ισραήλ, που δήθεν θα πολεμήσουν στο πλευρό μας εάν υπάρξει σύρραξη με την Τουρκία!

Και η Ευρώπη μαζί μας και το Λουξεμβούργο και το Λιχνενστάιν… Όλοι μαζί μας και την ίδια ώρα οι Τούρκοι παραβιάζουν την εθνική μας κυριαρχία, αλωνίζουν στο Αιγαίο και στην Ανατολική Μεσόγειο και εμείς τους παρακολουθούμε. Αλλά αυτά δεν αρέσουν στους πολλούς να ακούγονται, θέλουν να ακούν για θριάμβους, άσχετα εάν αυτοί δεν υπάρχουν και έτσι το βράδυ κοιμούνται ήσυχοι σαν νέοι Σαλαμινομάχοι και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.

Δεν ντρέπεται κανείς γιατί για να έχει κανείς ντροπή πρέπει να έχει και φιλότιμο.

Εμείς, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, θα σας λέμε πάντοτε την Αλήθεια όσο σκληρή και εάν είναι μήπως επιτέλους ξυπνήσετε από τον λήθαργο και καταλάβετε την αντεθνική προπαγάνδα που γίνεται από αυτούς που κατευθύνουν την κοινή γνώμη.

Exit mobile version