Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Γενιά του Πολυτεχνείου – Ανδρέας Μικρούτσικος και από το ΕΚΚΕ στο Big Brother…

Γενιά του Πολυτεχνείου - Ανδρέας Μικρούτσικος και από το ΕΚΚΕ στο Big Brother…

Δεν είναι καθόλου παράξενο οι κάποτε μπολσεβίκοι σήμερα είναι όπου μπορεί να φανταστεί κανείς…

Άρχισε στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ η γνωστή εκπομπή Big brother, η οποία φιλοδοξεί και δεν το κρύβει να κάνει μαθήματα “αντιρατσισμού” κάθε είδους στον Ελληνικό Λαό. Να προβάλει αυτό που λένε διαφορετικότητα στην κοινωνία σε φυλή, θρησκεία, σεξουαλικό προσανατολισμό.

Μη ξεχνάμε ότι ο ΣΚΑΙ είναι ένας από τους σταθμούς, που πολέμησαν και πολεμούν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και στήνει μάλιστα και δημοσκοπήσεις σύμφωνα με τις οποίες η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν υπάρχει! Απόλυτα φυσικό όταν θέλεις να προβάλεις αυτά που προβάλει ο ΣΚΑΙ, που συνεργάζεται μάλιστα και με Τούρκους επιχειρηματίες, να μη θέλεις να ακούγεται ούτε λέξη για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Ανάμεσα στα πρόσωπα του νέου Big Brother και ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ο οποίος στην νεότητά του υπήρξε Μαοϊκός και ανήκε στο Επαναστατικό Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδος (ΕΚΚΕ). Από το ΕΚΚΕ στον Big brother λοιπόν…

Δεν είναι καθόλου παράξενο οι κάποτε μπολσεβίκοι σήμερα είναι όπου μπορεί να φανταστεί κανείς. Άλλοι από την ΚΝΕ βρεθήκανε στην δεξιά και άλλοι από το ΚΚεσωτερικού στον Σημίτη και βεβαίως πρώην μπολσεβίκοι της γενιάς του Πολυτεχνείου είναι αυτοί που έστησαν το σκουπιδαριό, που λέγεται “ελεύθερη τηλεόραση”.

Exit mobile version