Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Το άθλιο κομματικό κράτος και η ανεργία των νέων

Το άθλιο κομματικό κράτος και η ανεργία των νέων

Τα πρώτα χρόνια του μνημονίου κτυπήθηκε σκληρά η νεολαία από την ανεργία. Το πρόβλημα αυτό, που είναι μεγάλο εθνικό και κοινωνικό πρόβλημα, πήρε μεγάλες διαστάσεις με την κρίση για τον κορωνοϊό, η οποία κτύπησε σκληρά την εθνική μας οικονομία με ευθύνη τόσο της κυβερνήσεως ΝΔ, όσο και των λοιπών κομμάτων που σιώπησαν. Το θράσος όμως κάποιων δεν έχει όρια!

Έτσι, ο βουλευτής της ΝΔ Κώστας Κυρανάκης κατηγόρησε τη νέα γενιά πως δεν ψάχνει για δουλειά, αλλά τα περιμένει όλα από το κράτος και από τα πολιτικά γραφεία! Γιατί ζούμε, όπως είπε, σε μια εποχή που έχουμε αφθονία στην εργασία και δεν πρέπει να περιμένουμε από τον βουλευτή να δώσει λύση. Συγκεκριμένα είπε σε τηλεοπτική εκπομπή:

«Δεν ψάχνει η νέα γενιά δουλειά. Δεν ψάχνει στο ίντερνετ. Να μην τα περιμένουν όλα από το κράτος. Πάνε από πολιτικό γραφείο σε πολιτικό γραφείο για να ψάξουν για δουλειά, αλλά δεν κάνουν μια σωστή δόμηση βιογραφικού».

Κατηγορεί τους νέους ο βουλευτής της ΝΔ ότι ψάχνουν για δουλειά σε πολιτικά γραφεία. Αλήθεια που ζει; Δεν ξέρει ότι για να βρει κανείς δουλειά στην Ελλάδα πρέπει να περάσει από πολιτικά γραφεία; Αυτό είναι το άθλιο πολιτικό κράτος με τις στρατιές των διορισμένων από τα κόμματα, που έχουν χρεοκοπήσει την χώρα και πνίγουν την εθνική οικονομία.

Exit mobile version