Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ανακοίνωση της ΚΝΕ κατά της Χρυσής Αυγής

Ανακοίνωση της ΚΝΕ κατά της Χρυσής Αυγής

Αφού έχει μπει “λουκέτο” στην Χρυσή Αυγή, γιατί αλήθεια να βγάζει ανακοίνωση η νεολαία του ΚΚΕ κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και να λέει ότι πρέπει να απομονωθούν από τους χώρους νεολαίας και από τις γειτονιές; Μήπως ξέρουν κάτι παραπάνω οι “σύντροφοι”;

Στην ανακοίνωσή τους μάλιστα, επαναλαμβάνουν την ψευδολογία για την οποία έπρεπε να είχε δικαστεί για ψευδορκία στέλεχός τους. Συγκεκριμένα αναφέρουν:

“Αποκαλύφθηκαν – σε σημαντικό βαθμό – οι σχέσεις της Χρυσής Αυγής με τμήματα του κρατικού μηχανισμού και της εργοδοσίας … Η συμπόρευση της Χρυσής Αυγής με τους εργολάβους και τους εφοπλιστές στη Ζώνη του Περάματος για το χτύπημα του ταξικού σωματείου και του ΠΑΜΕ.

Όλα αυτά αναδείχθηκαν, καταγράφηκαν και δημοσιοποιήθηκαν … Κανένας πλέον δεν μπορεί να ισχυριστεί βάσιμα ότι δεν ξέρει τι πραγματικά σημαίνει Χρυσή Αυγή, τι σημαίνει φασισμός, ρατσισμός και εθνικισμός. Η καλύτερη απάντηση στη Χρυσή Αυγή, σε όλους τους φασίστες, θα δοθεί από τον ίδιο το λαό και τη νεολαία, με την απομόνωσή τους παντού, σε κάθε χώρο δουλειάς και εκπαίδευσης, σε κάθε γειτονιά…”

Φυσικά και όχι μόνο δεν αποδείχθηκε επαφή με εργολάβους και εφοπλιστές, αλλά αποδείχθηκε το ακριβώς αντίθετο, ότι δεν υπήρχαν αυτές οι επαφές, ούτε οι σχέσεις!

Όσο για την αγωνία των μπολσεβίκων για την παρουσία του εθνικιστικού κινήματος στην νεολαία και στις γειτονιές, αυτή δείχνει ότι τίποτε δεν έχει τελειώσει και όλα πάλι αρχίζουν… Γιατί οι αγώνες για τις Ιδέες δεν τελειώνουν ποτέ! 

Exit mobile version