Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Το Facebook κατά των Αμερικανών πατριωτών

Το Facebook κατά των Αμερικανών πατριωτών

Δεν είναι μόνον η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για την οποία το facebook με την γνωστή πολιτική του διαθέτει ένα μεγάλο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ. Το ίδιο κάνει και για τους Αμερικάνους πατριώτες. Όσοι δεν είναι υπέρ των μαύρων και των αντιφά, που δημιουργούν συνεχώς ταραχές και αντιδρούν συναντούν πόλεμο από το Facebook. Απόλυτα σχετική η παρακάτω είδηση:

“Τέρμα το Facebook για την ακροδεξιά οργάνωση των ΗΠΑ Patriot Prayer, μέλη της οποίας συγκρούονται εδώ και εβδομάδες με διαδηλωτές κατά του ρατσισμού στο Πόρτλαντ, με ένα από αυτά να πέφτει νεκρό από σφαίρα έπειτα από ταραχές το προηγούμενο Σάββατο.

Οι σελίδες της οργάνωσης αυτής αφαιρέθηκαν από το Facebook και το Ιnstagram «στο πλαίσιο των προσπαθειών μας να απαγορεύσουμε τις βίαιες πολιτοφυλακές από την πλατφόρμα μας», ανακοίνωσε ο ιστότοπος κοινωνικής δικτύωσης.

Στο Πόρτλαντ των ΗΠΑ διαδηλωτές διαμαρτύρονται εδώ και σχεδόν 100 ημέρες κατά του ρατσισμού και της αστυνομικής βίας μετά τον θάνατο του Αφροαμερικανού Τζορτζ Φλόιντ κατά τη βίαιη προσαγωγή του από λευκούς αστυνομικούς στη Μινεάπολη τον Μάιο.”

Όχι μόνο δολοφόνησαν ένα μέλος των Patriot Prayer, οι διαδηλωτές, αλλά επί πλέον δολοφονεί και τις απόψεις τους το Facebook με την απαγόρευση δημοσιοποίησης των απόψεών τους.

Exit mobile version