Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

“Καταδίκη μνήμης” από το Σύστημα εναντίον της Χρυσής Αυγής

“Καταδίκη μνήμης” από το Σύστημα εναντίον της Χρυσής Αυγής

“Οριστική η διάλυση της ναζιστικής οργάνωσης” γράφει ο γνωστός Ψαρράς και με την γραμμή Ψαρρά είναι απόλυτα σύμφωνοι “εθνικοπατριώτες”, φιλελεύθεροι, αλλά και αποστάτες.

Συνάντηση τις ημέρες που πέρασαν με αμετανόητους Χρυσαυγίτες, πιστούς στην Ιδέα και τον σκοπό του Κινήματος, σε πόλη της Πελοποννήσου και την Παρασκευή σε ένα από τα κάστρα του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, στα γραφεία του Πειραιά και το Σάββατο στην Τοπική Αθηνών, στο γραφείο της νίκης της οδού Δηλιγιάννη και μετά μαζί με πενήντα Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες από την Δυτική Αττική στα Μέγαρα, όπου και πληροφορήθηκα ότι είχαν κληθεί δημοσιογράφοι από τα τοπικά μέσα, αλλά δεν ήλθε κανένας, δηλώνοντας κατηγορηματικά ότι δεν μπορούν να προβάλουν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Το ίδιο μας έχουν πει και ιδιοκτήτες τριών μεγάλων ιστοσελίδων, που μας πρόβαλαν στο παρελθόν, ενημερώνοντάς μας ότι έχουν δεχθεί πιέσεις από τις διαφημιστικές εταιρείες να μη γράφουν λέξη για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Ο πόλεμος είναι σκληρός, αλλά αυτό δείχνει καθαρά ότι ήμαστε ο μόνιμος και μόνος φόβος του Συστήματος. Δεν περιμέναμε τίποτε διαφορετικό βεβαίως ούτε από τα ΜΜΕ, ούτε ακόμη και από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων ΑΠΕ, το οποίο δημοσιεύει τα δελτία τύπου της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και του κόμματος Λεβέντη, αλλά όχι της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ…

Στην προκειμένη περίπτωση ασκείται εναντίον του Κινήματός μας κυριολεκτικά μία “καταδίκη μνήμης”. Η “Καταδίκη μνήμης” ήταν μία σκληρή τιμωρία, η οποία επεβάλετο στην Αρχαία Ρώμη σε όσους εθεωρούντο προδότες της Πολιτείας και επικίνδυνοι για την κοινωνία και ήταν μία τιμωρία που ξεπερνούσε και αυτήν ακόμη την ζωή και επέβαλε να ξεχαστεί διά παντός η ύπαρξη τους και γι’ αυτό απαγορευότανε ακόμη και η αναφορά στο όνομά τους! Πριν από την Αρχαία Ρώμη, ανάλογη τιμωρία είχαν και οι Αρχαίοι Αιγύπτιοι, οι οποίοι είχαν καταδικάσει σε “μνήμη θανάτου” πέντε Φαραώ!

Ο Ψαρράς, η Χρυσή Αυγή, το Βίτσι και η ΝΔ

Η αλήθεια για το κυρίαρχο Σύστημα είναι αυτό που θέλουν αυτοί να επιβάλουν σαν αλήθεια, όσο ψεύτικο κι αν είναι. Έτσι λοιπόν αποφάσισαν ότι ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν υπάρχει και για τον λόγο αυτό μάλιστα, ενθάρρυναν και ενθαρρύνουν(και ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ …) φανερά και σκανδαλωδώς κάθε έναν που αποφάσισε να διαχωρίσει την θέση του (μετά τις εκλογές βέβαια…) από την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και θα συνεχίσουν να τον ενθαρρύνουν με δημοσιεύματα και ψεύτικες δημοσκοπήσεις γιατί το Σύστημα θέλει να τελειώσει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και ό,τι βοηθάει για τον σκοπό τους αυτό, είναι καλοδεχούμενο.

Στον χορό της επιχειρήσεως αυτής του Συστήματος, της οποίας είχε προηγηθεί μία “ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ” εναντίον μου και από πρόσωπα που εκινούντο σαν 5η φάλαγγα ύπουλα μέσα στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, συμμετέχει βέβαια και ο γνωστός μάρτυρας κατηγορίας στην δίκη μας, δημοσιογράφος Ψαρράς, που έγραψε στην εφημερίδα των Συντακτών:  “Ο «τρίτος γύρος» του κ. Μητσοτάκη: Ακροδεξιά βουτιά του πρωθυπουργού, που στέλνει επισήμως τον Αλ. Στεφανή στις γιορτές μίσους σε Γράμμο – Βίτσι.”

Τελικά, ως γνωστόν, η Νέα Δημοκρατία δεν απέστειλε εκπρόσωπο στο Βίτσι μετά από τις αντιδράσεις που υπήρξαν τόσο από φιλελεύθερους, όσο και από μαρξιστές. Στο ίδιο άρθρο του όμως ο Ψαρράς έγραφε και τα εξής:

“Κάλεσμα στους χρυσαυγίτες: Ο κ. Μητσοτάκης είναι εντελώς προβλέψιμος. Η αποστολή Στεφανή έχει μια απολύτως προφανή σκοπιμότητα. Να εμφανίσει τη Ν.Δ. ως κληρονόμο τηςπαλιάς εθνικοφροσύνης και να κλείσει το μάτι στους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής που έχουν μείνει άστεγοι μετά την οριστική διάλυση της ναζιστικής οργάνωσης και την αλληλοεξόντωση των στελεχών της.”

Είναι προφανές ότι στο κείμενό του φάσκει κι αντιφάσκει. Γιατί ο Μητσοτάκης να κάνει κάλεσμα στους χρυσαυγίτες, αφού Χρυσή Αυγή δεν υπάρχει; Και όσο για τα περί “οριστικής διάλυσης”, ο Ψαρράς στην ίδια γραμμή με τους ρουφιάνους ψευτοεθνικιστές, δεν κάνει τίποτε άλλο από έναν ψυχολογικό πόλεμο, από μία προπαγάνδα, προκειμένου να κτυπήσουν με κάθε τρόπο το Κίνημά μας.

Είχαν γράψει και είχαν πει και δεκατέσσερις ολόκληρους μήνες πριν, μετά το αποτέλεσμα των εκλογών, ότι τέλειωσε οριστικά η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Το επαναλαμβάνουν κάθε τόσο, όποτε τους δίνεται από κάποιον “πρόθυμο” η ευκαιρία, και θα διαψευστούν και πάλι όπως και στο παρελθόν.

Το Κίνημα ανασυντάσσεται, προχωρούμε ΚΑΘΑΡΟΙ και χωρίς “μισθοφόρους” σε Οργανωτικές Συνδιασκέψεις σε ολόκληρη την χώρα και η ανάγκη για μία Δυνατή ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ σήμερα είναι περισσότερο από ποτέ επιτακτική, αφού συμβαίνουν σημεία και τέρατα στην Ελλάδα μας και δεν κουνιέται φύλλο! Και αυτό δείχνει καθαρά ότι Αντίσταση Εθνική δεν υπάρχει χωρίς ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ

Exit mobile version