Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πρωτοσέλιδο Εφημερίδας Συντακτών: Μαζί στην ΛΑΣΠΗ αριστεροί, φιλελεύθεροι και “πατριώτες”

Πρωτοσέλιδο Εφημερίδας Συντακτών: Μαζί στην ΛΑΣΠΗ αριστεροί, φιλελεύθεροι και “πατριώτες”

Αφιερωμένο στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και στην ανακοίνωση ότι η απόφαση του δικαστηρίου θα ανακοινωθεί στις 7 Οκτωβρίου το πρωτοσέλιδο της γνωστής αριστερής φυλλάδας, του ΣΥΡΙΖΑ και των μαρτύρων κατηγορίας της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, της Εφημερίδας των Συντακτών της Δευτέρας 7 Σεπτεμβρίου 2020.

Η εφημερίδα αυτή έδωσε λυσσασμένη μάχη ενάντια στο Εθνικιστικό Κίνημα ως γνήσια συνέχεια της χρεοκοπημένης “Ελευθεροτυπίας”, που έπαιζε τον ίδιο ρόλο.

Ο κύριος τίτλος ήταν: “ΚΑΘΕ ΝΑΖΙ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΟΥ” και στον υπότιτλο ανέφερε “Πως ο Μιχαλολιάκος κήρυξε τον “παράνομο αγώνα” το 2013”. Και μόνο το γεγονός ότι βάζει τις λέξεις “παράνομο αγώνα” εντός εισαγωγικών αποτελεί παραδοχή της κατάρρευσης των κατηγοριών που εδώ και χρόνια γράφει αυτή η εφημερίδα ενάντια στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Δεν είναι τυχαίο ότι στην ίδια σελίδα διαμαρτύρεται σε άλλο θέμα για την εισβολή των ΜΑΤ στην κατάληψη “Rosa Nera”, στα Χανιά, κατάληψη αναρχοκομμουνιστών, από την οποία είχαν ξεκινήσει πολλές παράνομες πράξεις και επιθέσεις ενάντια στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Όσο για την φωτογραφία της πρώτης σελίδας, τα λέει όλα… Το πρόβλημά τους έχει ονοματεπώνυμο.

Υ.Γ.: Δεν είναι τυχαίο ότι στην ίδια γραμμή με τους αριστερούς είναι και οι φιλελεύθεροι και οι λεγόμενοι “πατριώτες”, που μισούν περισσότερο απ’ όλους την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Exit mobile version