Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Έρχεται παγκόσμια οικονομική κρίση που θα τσακίσει την Ελλάδα

Έρχεται παγκόσμια οικονομική κρίση που θα τσακίσει την Ελλάδα

Μετά την ολέθρια πολιτική των μνημονίων ήλθε η καταστροφική πολιτική της κυβέρνησης Μητσοτάκη, με την οποία δεν διαφώνησαν τα κόμματα της Βουλής “του συνταγματικού τόξου”, η πολιτική του παγώματος της οικονομίας για να μας “σώσουν” από τον κορωνοϊό, που έχει τσακίσει κυριολεκτικά την εθνική μας οικονομία.

Και δυστυχώς, η κρίση είναι παγκόσμια και η Deutsche Bank με ανακοίνωσή της δεν σταματά να προειδοποιεί ότι οι συνέπειες από τα οικονομικά lockdown θα είναι πολύ πιο τρομερές και σε όλες τις κοινωνικές ομάδες.

Μάλιστα προειδοποίησε ότι η ερχόμενη εποχή της γρίπης θα μπορούσε να εξαπολύσει ένα νέο κύμα χάους στην παγκόσμια οικονομία (όχι απλώς στις ΗΠΑ) καθώς ο πληθυσμός θα συγχέει λανθασμένα τα συνηθισμένα συμπτώματα της γρίπης με αυτά του κορωνοϊού, οδηγώντας στα όριά τους τα νοσοκομεία.

Σύμφωνα με τον Reid, «καθώς προχωράμε στους ψυχρότερους μήνες στο βόρειο ημισφαίριο, όπου διαμένει το 90% του παγκόσμιου πληθυσμού, η προσοχή θα στραφεί προς ένα δεύτερο κύμα». Όπως φαίνεται το δεύτερο κύμα είναι ήδη εδώ για πολλούς.

Αν λοιπόν, αντιμετωπίζει πρόβλημα η οικονομία της Γερμανίας και των ΗΠΑ, σκέπτεστε τι θα συμβεί στην Ελλάδα;…

Exit mobile version