Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πιστοί στην Σημαία μας μέχρι την Νίκη

Πιστοί στην Σημαία μας μέχρι την Νίκη

13 μήνες μετά τις τελευταίες εκλογές, τα καθεστωτικά Μέσα παραπληροφόρησης συνεχίζουν να διατυμπανίζουν με πάθος ότι «η Χρυσή Αυγή τελείωσε».

Όμως για την Χρυσή Αυγή όλα τώρα αρχίζουν και το μόνο που τελείωσε είναι κάποιοι μωροφιλόδοξοι και κάποιοι φιλοχρήματοι που μας αδειάσαν την γωνιά και πλέον συνεχίζουμε απαλλαγμένοι από όλους αυτούς, έχοντας στο πλευρό μας τους Αγνούς Ιδεολόγους, εκείνους δηλαδή που πάντοτε ήταν η κινητήρια δύναμη του Εθνικιστικού μας Κινήματος.

Για τους Αγωνιστές της Χρυσής Αυγής, δεν έχουν σημασία τα ποσοστά και τα αξιώματα, δεν έχει σημασία η κολακεία ή το ανάθεμα του όχλου. Σημασία έχει μόνο η ΠΙΣΤΗ που μας καθοδηγεί και η ΤΙΜΗ να φέρουμε τον τίτλο του ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗ. Αυτό είναι και το μοναδικό «αξίωμα» που είμαστε υπερήφανοι να διεκδικούμε, μέσα σε μια πατρίδα που βουλιάζει στην παρακμή και ανάμεσα σε έναν λαό που αδιαφορεί για την εθνική καταστροφή που έρχεται.

Κανένας δεν μπορεί όμως να τελειώσει την Χρυσή Αυγή, γιατί είναι ΙΔΕΑ την οποία οδηγούν οι Μάρτυρες του Κινήματος, ο Αρχηγός μας και ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ακολουθούμε γνωρίζοντας πως βαδίζουμε στον δύσκολο δρόμο της Αρετής.

Παραμένουμε ΠΙΣΤΟΙ στους Μάρτυρες της Ιδέας μας, ΠΙΣΤΟΙ στον Αρχηγό μας και ΠΙΣΤΟΙ στην πορφυρή Σημαία μας, περιφρονώντας το Μίσος και την λάσπη ενός σάπιου κατεστημένου, που αν δεν ηττηθεί στα επόμενα χρόνια, τότε δεν θα τελειώσει η Χρυσή Αυγή, αλλά η ίδια η Ελλάδα.

ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ,

Να Είστε Υπερήφανοι για τον πόλεμο που δεχόμαστε: Μας πολεμούν οι ίδιες σκοτεινές δυνάμεις που πολεμούν την Πατρίδα μας και που υπονομεύουν το μέλλον του Λαού μας. Δίνουμε τις ομορφότερες μάχες για να αποκτήσουμε το σπουδαιότερο «έπαθλο»: Την Εθνική μας ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!

Exit mobile version