Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ν.Γ. Μιχαλολιάκος, Βουλή, 27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015: “ΕΜΕΙΣ Μένουμε Ελλάδα”

Ν.Γ. Μιχαλολιάκος, Βουλή, 27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015: “ΕΜΕΙΣ Μένουμε Ελλάδα”

Για μια ακόμη φορά η Ελλάδα προδίδεται από αυτή την Ευρώπη, η οποία δεν αντιπροσωπεύει τις αξίες του Ελληνορωμαϊκού πολιτισμού, αλλά από έναν στυγνό πουριτανικό πνεύμα, που έχει σαν θεό του το χρήμα. Προδίδεται στο ζήτημα των λαθρομεταναστών, αφού έχουν φθάσει στο σημείο να έχουν μέχρι και ενισχυμένη φύλαξη στα βόρεια σύνορά μας μήπως και κάποιος λαθρομετανάστης περάσει προς την Κεντρική Ευρώπη.

Προδίδεται βεβαίως και στο ζήτημα των ημερών, στις τουρκικές προκλήσεις και ήταν η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, που είχε καταγγείλει αυτή την ψεύτικη Ευρώπη, αλλά και τους ενταύθα υποτακτικούς της, όταν είχαν το θράσος να συγκεντρώνονται στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη κρατώντας τις μπλε σημαίες με τα κίτρινα αστέρια.

Ν.Γ. Μιχαλολιάκος, Βουλή, 27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015: “Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας έκανε και επίκληση στη μπλε σημαία, με τα αστέρια της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, η οποία υπάρχει στη Βουλή. Δεν γνωρίζω να έχει πεθάνει ούτε ένας Έλληνας γι’ αυτήν τη σημαία. Το μόνο που γνωρίζω είναι ότι με αυτήν τη σημαία κάποιοι κονόμησαν χοντρά, κάποιοι πήραν κονδύλια ατελείωτα, τα οποία έγιναν βίλες και πισίνες.

Έφτασαν στο σημείο να κρεμούν αυτήν τη σημαία, που δεν είναι τίποτα άλλο από μια εμπορική σύμβαση, στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτου, μαζί με το σύνθημα «Μένουμε Ευρώπη». Όχι, δεν μένουμε Ευρώπη. Είμαστε η Ευρώπη! Η Ευρώπη είναι ελληνική και όχι η Ελλάδα ευρωπαϊκή!”

Exit mobile version