Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Έκθεση Ευρωπαϊκού Think Tank: “Η Χρυσή Αυγή μεταξύ των υποστηρικτών των αυταρχικών δυνάμεων”

Έκθεση Ευρωπαϊκού Think Tank: “Η Χρυσή Αυγή μεταξύ των υποστηρικτών των αυταρχικών δυνάμεων”

Η προπαγάνδα κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ από το Σύστημα στην Ελλάδα συνεχώς κλιμακώνεται. Θέλουν να πιστέψει ο λαός ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν υπάρχει. Άλλα όμως δείχνουν έρευνες που γίνονται στην Ευρώπη. Από μια από αυτές σας παραθέτουμε:

“Ύπαρξη σε Γερμανία, Γαλλία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ιρλανδία, Ελλάδα, Ιταλία και Κύπρο μεγάλων λαϊκιστικών δεξιών κομμάτων.

real.gr: “Toυς «υποστηρικτές» των αυταρχικών καθεστώτων χαρτογραφεί μελέτη δεξαμενής σκέψης, το δίκτυο κοινοτικής ενημέρωσης “Euobserver”. Bρυξέλλες, του Θάνου Αθανασίου:

“Η έρευνα πραγματοποιήθηκε από think tank της Βουδαπέστης με την ονομασία Political Capital … Η μελέτη, που δημοσιεύθηκε Πέμπτη (3 Σεπτεμβρίου), προειδοποιεί ότι όλοι αυτοί “μπορούν να αποτελέσουν  ουσιαστικό δρόμο ώστε τα αυταρχικά καθεστώτα να επηρεάσουν τις ευρωπαϊκές πολιτικές”.

“Το AfD της Γερμανίας, το National Rally της Γαλλίας, η Lega της Ιταλίας, το Κόμμα Brexit του Ηνωμένου Βασιλείου και η Χρυσή Αυγή της Ελλάδας ήταν επίσης μεταξύ των υποστηρικτών των αυταρχικών δυνάμεων, ενώ κόμματα από τη Ρουμανία, το Λουξεμβούργο, την Πολωνία, τη Λιθουανία και την Κροατία είναι τα πιο δυναμικά ως προς την υποστήριξή τους στα αυταρχικά καθεστώτα”, σημειώνεται.”

Exit mobile version