Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Tουρκική απειλή, Λαθρομετανάστες και 5η φάλαγγα: Τα έχει πει όλα η Χρυσή Αυγή!

Tουρκική απειλή, Λαθρομετανάστες και 5η φάλαγγα: Τα έχει πει όλα η Χρυσή Αυγή!

Ο τίτλος της πρώτης εφημερίδας σε κυκλοφορία στην χώρα μας,“ΤΑ ΝΕΑ”(29 – 30 Αυγούστου 2020), ήταν: “ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ ΣΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ”.

Ποιος έστειλε αλήθεια το “τελεσίγραφο”; Απάντηση σαφής δεν υπήρχε! Μήπως είμαστε έτοιμοι να κηρύξουμε τον πόλεμο και να εισβάλλουμε στην Τουρκία; Δεν επιτρέπεται να σχολιάσουμε περί τούτου, γιατί όπως έγραψε σχετικά και ο Πρετεντέρης, αυτό που επικρατεί στην κοινή γνώμη είναι ότι όποιος δεν είναι με τον Μητσοτάκη, είναι με τον Ερντογάν!

“Κόκκινες γραμμές” και Προπαγάνδα

Η φωτογραφία δίπλα από τον τίτλο περί … “τελεσιγράφου” ήταν της … Μέρκελ(!) και ως γνωστόν τελεσίγραφο σημαίνει κήρυξη πολέμου. Πως θα κηρύξει, όμως, η Γερμανία τον πόλεμο στην Τουρκία, όταν διαθέτει ελάχιστες ένοπλες δυνάμεις, αφού το μεταπολεμικό κατεστημένο ήθελε την Γερμανία μία άοπλη μηχανή παραγωγής χρήματος και τίποτε άλλο;

Στο ίδιο πρωτοσέλιδο, για να καταλάβετε την βρώμικη προπαγάνδα, υπήρχε η φράση “ούτε βήμα πίσω από τις κόκκινες γραμμές διαμηνύει το Μαξίμου”. Από μία, έγιναν πολλές οι κόκκινες γραμμές και το Oruc Reis από εκεί που ήταν να φύγει στις 23 Αυγούστου, θα φύγει μας είπαν στην 1η Σεπτεμβρίου και βλέπουμε… Είχαμε και δήλωση του Υπουργού Επικρατείας Γεραπετρίτη για το ίδιο θέμα ότι “διατηρούμε το δικαίωμα για 12 μίλια και αλλού…”! Που είναι αλήθεια το “αλλού”; Στην Κασπία θάλασσα ή στον Ειρηνικό Ωκεανό; Γιατί για το Αιγαίο δεν ακούμε λέξη!

Και δεν ήλθαν όλα αυτά από το πουθενά. Από την προεκλογική περίοδο του 2019 η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είχε επισημάνει αυτό που έρχεται και στις 19 Φεβρουαρίου 2020 έγραφα στο διαδίκτυο:

“ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ “ΠΡΕΣΠΕΣ” ΤΗΣ ΝΔ ΓΙΑ ΑΙΓΑΙΟ. Bουλευτής ΝΔ Καιρίδης:”Έχει δικαιώματα η Τουρκία στο Αιγαίο”. Υπέρ Χάγης η Μπακογιάννη! Αναμενόμενο … ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΑΝ. ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΠΑΤΡΙΔΑ. ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΓΕ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΠΑΡΕΜΕΙΝΑΝ ΠΙΣΤΟΙ!”

Στις 7 Ιουλίου 2012 στην πρώτη μου μάλιστα ομιλία στην Βουλή θυμάμαι ότι πριν πάρω τον λόγο, αμέσως ξεσηκώθηκε θόρυβος και αποχώρησαν σχεδόν όλοι οι βουλευτές από την αίθουσα. Ήταν γι’ αυτούς ξένο σώμα η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ γιατί έβλεπαν σε αυτήν μια δύναμη Πατριωτική αποφασισμένη να αντισταθεί στο καθεστώς της ξενοκρατίας που αυτοί υπηρετούσαν και υπηρετούν.

Λαθρομετανάστες, 12 μίλια στο Αιγαίο, Ένοπλες Δυνάμεις

Και τα είπα ΟΛΑ, στην ομιλία μου αυτή για λαθρομετανάστες, 12 μίλια στο Αιγαίο, Ένοπλες Δυνάμεις και σας παραθέτω, γιατί τα γραπτά μένουν, τα παρακάτω αποσπάσματα:

“Αναφέρθηκε ο Πρωθυπουργός και στους λαθρομετανάστες, τους οποίους αποκάλεσε «παράνομους μετανάστες» και είπε ότι θα αρχίσει διακομματικός διάλογος. Εμείς άλλα είχαμε ακούσει στην προεκλογική περίοδο και, δυστυχώς, για τη Νέα Δημοκρατία όχι μόνο εμείς, αλλά και ολόκληρος ο ελληνικός λαός. Εμείς είχαμε ακούσει φράσεις, όπως «θα επανακτήσουμε τις πόλεις και τα χωριά μας» και όχι ότι θα αρχίσει διάλογος. Κάποιοι σ’ αυτήν τη χώρα φαίνεται ότι δεν έχουν αντιληφθεί την κοινωνική ζούγκλα, η οποία επικρατεί στην πατρίδα μας … Οι φυλακές είναι γεμάτες από ξένους. Όλα αυτά δεν αντιμετωπίζονται με διάλογο, αλλά με άμεσα και αποφασιστικά μέτρα. Η Χρυσή Αυγή σ’ αυτό το σημείο παραμένει σταθερή στη θέση της. Απέλαση και προώθηση των λαθρομεταναστών στις χώρες καταγωγής τους.”

“Διάλογος ακούσαμε ότι θα γίνει και για ένα άλλο μείζον για μας θέμα, όπως είναι το θέμα της ΑΟΖ. Το μόνο που εξαγγέλθηκε είναι ότι θα γίνει προετοιμασία για την ΑΟΖ …

Δεν ακούσαμε καμμία αναφορά για την άσκηση του νομίμου δικαιώματός μας για 12 μίλια στο Αιγαίο. Δεν ακούσαμε ούτε λέξη για τις Ένοπλες Δυνάμεις. Τα θέματα Εθνικής Άμυνας θα έπρεπε να έχουν εξαιρεθεί από τους περιορισμούς του Μνημονίου. Αναπαράγετε το ίδιο αδιέξοδο. Ούτε να ξεχρεώσουμε πρόκειται και παραχωρούμε και εθνική κυριαρχία. Καταψηφίσουμε την συγκυβέρνηση ΝΔ –ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ.”

Η Χρυσή Αυγή πρέπει να σβήσει!

Ήταν θέμα επιβίωσης με όλη την σημασία της λέξεως για το Σύστημα να προσπαθήσουν με κάθε τρόπο να σβήσει η Χρυσή Αυγή και ο πόλεμός τους αυτός δεν τέλειωσε με το 2,93% του Ιουλίου του 2019, αλλά συνεχίζεται. Συνεχίζεται με πισώπλατα μαχαιρώματα κάθε είδους!

Και βλέπουμε, όχι τυχαία, ότι όλα τα ΜΜΕ του Συστήματος δεν λένε λέξη για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Ακόμη και αυτά που παριστάνουν τα “πατριωτικά”, τον ίδιο πόλεμο κάνουν γιατί τον ίδιο αφέντη υπηρετούν. Οι “μισθοφόροι” κάθε είδους, εντός και εκτός των πυλών, πολεμούν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ με κάθε μέσο. Και είναι ο καιρός αυτός ο σκληρός, που θα δείξει το Κίνημα μας την δύναμή του, πολεμώντας ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ, όπως με συνέπεια κάνει εδώ και τρεις τουλάχιστον δεκαετίες.

Όσο για την 5η φάλαγγα των ψευτοπατριωτών και ψευτοεθνικιστών με τις δηλώσεις μετανοίας, δεν θα αργήσουν οι αγνοί Αγωνιστές να τους καταλάβουν και να τους γυρίσουν την πλάτη!

Οι ημέρες που έρχονται θα δοκιμάσουν Ψυχές και Συνειδήσεις. Έρχεται κρίση και κάθε κρίση κρύβει μέσα της μια λύση και η λύση αυτή δεν θα είναι άλλη από ένα ισχυρό, Εθνικιστικό Κίνημα, Λαϊκό, Ασυμβίβαστο, Ριζοσπαστικό.

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ

Exit mobile version