Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πως γίνεται ο Μιχαλολιάκος να έχει ακόμα δίπλα του παιδιά;

Πως γίνεται ο Μιχαλολιάκος να έχει ακόμα δίπλα του παιδιά;

Κάθε ημέρα μετά το πέρας της εργασίας μου συνηθίζω να πηγαίνω από μια συγκεκριμένη καφετέρια της περιοχής για να αγοράσω καφέ. Εκεί ανάμεσα στους θαμώνες, νεότερους και μεγαλύτερους, όσην ώρα περιμένω να παραλάβω τον καφέ μου γίνομαι κοινωνός στις κουβέντες τους και τις σκέψεις που λεκτικοποιούν φωναχτά στις παρέες τους. Άλλοτε έχω ακούσει για ποδόσφαιρο, για την φοιτητική ζωή και τα πάρτυ, και άλλοτε κρίσεις για τις κυβερνήσεις και την πολιτική ζωή, τις συντάξεις και τα ελληνοτουρκικά.

Σήμερα όμως, καθώς περίμενα να παραλάβω την συνηθισμένη μου παραγγελία, έπιασε το αυτί μου μια συγκεκριμένη κουβέντα και κάποιοι μιλούσαν για ένα “παράδοξο”. Και ξαφνικά, άκουσα μια έκπληκτη φωνή να λέει με απορία και δέος «και πως γίνεται ο Μιχαλολιάκος να έχει ακόμα παιδιά μαζί του; Είδατε ποιούς μάζεψε στις Θερμοπύλες;»

Δεν θεώρησα ότι θα έπρεπε να απαντήσω ή να ζητήσω τον λόγο της αναφοράς του συγκεκριμένου ατόμου στον Αρχηγό μας, παρά μόνο πλήρωσα τον υπάλληλο και έφυγα από τον συγκεκριμένο μαγαζί με ένα πλατύ χαμόγελο και με όλη την κούραση της ημέρας να έχει δώσει μεταφυσικά την θέση της σε μια ασβέστη φλόγα για Αγώνα και Εθνικισμό.

Όσοι δίνουμε την όμορφη μάχη για την Χρυσή Αυγή στο πλάι του Αρχηγού μας, γνωρίζουμε πολύ καλά το γεγονός ότι δεν έχουμε τελειώσει για κανέναν απολύτως λόγο και ότι το Μέλλον μας ανήκει αδιαμφισβήτητα. Γνωρίζουμε επίσης πως δεν πρόκειται ποτέ να σταματήσουν να ασχολούνται μαζί μας γιατί ήμασταν για 7 ολόκληρα χρόνια αυτοί που τους έκαναν να τρομοκρατούνται στην – έστω και μικρή – πιθανότητα να αποκτήσουμε τόση δύναμη που θα τους έκανε να λογοδοτήσουν έναντι των αντεθνικών τους πράξεων. Γνωρίζουμε ακόμα πως είμαστε Αθώοι και ο λόγος που μας εκδίωξαν ήταν ακριβώς για να μας κάμψουν το Ηθικό και να βάλουν φρένο στην ραγδαία άνοδο μας.

Αυτό όμως που αισθάνομαι πως πρέπει να απαντήσω στην συγκεκριμένη απορία που εκφράστηκε μπροστά στα μάτια μου, είναι το γεγονός ότι ο Αρχηγός μας πάντα είχε και πάντα θα έχει δίπλα του την Νεολαία, γιατί οι Νέοι είναι άνθρωποι ελεύθεροι και αγωνιστές. Οι Νέοι θέλουν να βρίσκονται κοντά σε αυτόν που έχει κάνει αγώνες και συνεχίζει να κάνει αγώνες, ανεξάρτητα από το αν κερδίζει η αν χάνει, παρακινούμενος μόνο απο την αίσθηση του Καθήκοντος. Οι Νέοι εκτιμούν αυτόν τον οποίο ακόμα και αν χάσει ένα μέρος της δύναμης του ή μια μάχη, δεν θα τρέξει να κάνει δηλώσεις μετανοίας και να ζητήσει συγχώρεση θέλοντας να προβάλλει κάτι το οποίο είναι πιο… light και «προσιτό».

Οι Νέοι δεν τρέχουν πίσω από πουκάμισα, γραβάτες και κοστούμια αλλά έχουν όλη την διάθεση να υπερασπιστούν μια Σημαία, μια Ιδέα που έχει πολεμηθεί ως το παγκόσμιο κακό. Οι Νέοι δεν πείθονται από δήθεν και ψευτοεθνικιστικές εξάρσεις χαμηλής υποκριτικής και υστερίες που ομοιάζουν σε ναρκισσισμό παιδικής ηλικίας.

Γιατί εν κατακλείδι οι Νέοι, δεν δρουν και δεν σκέφτονται με τα δεσμά της λογικής και της «φρονιμάδας» αλλά μπορούν να ανοίξουν τους ορίζοντες τους πέρα από τα όρια της σάπιας καθημερινότητας και να γίνουν πιστοί Οπαδοί και Αγωνιστές δίπλα στην φιγούρα ενός ανθρώπου που έχει καταφέρει να μετουσιώσει το ίδιο του το Όνομα στον απόλυτο φόβο του σάπιου και παρηκμασμένου κόσμου μας.

Γι αυτό και μόνο λοιπόν η Χρυσή Αυγή και ο Αρχηγός μας Νικόλαος Μιχαλολιάκος πάντοτε θα περιβάλλονται από Νεολαία, η οποία αδέσμευτη και υπερήφανη θα διεκδικήσει την Ελλάδα του Εθνικισμού!

Ζήτω η Νίκη!

Exit mobile version