Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο δημογραφικός θάνατος του ελληνισμού και οι λαθρομετανάστες

Ο δημογραφικός θάνατος του ελληνισμού και οι λαθρομετανάστες

Θέλουν μια Ελλάδα χωρίς Έλληνες! Εκεί οδηγεί η λαθρομετανάστευση. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ μιλάει για αυτό το θέμα και κρούει τον κώδωνα του κινδύνου από την δεκαετία ακόμη του ’90! 

Από κείμενο στο διαδίκτυο και τα παρακάτω: Η μαζική παράνομη μετανάστευση απειλεί τον Ελληνισμό, Γρίβας Κώστας

Αμείλικτα δημογραφικά δεδομένα: “…Το καίριο ερώτημα, όμως, είναι πόσους ανθρώπους μπορεί να φιλοξενήσει, να απορροφήσει και να τους προσφέρει μια καλύτερη ζωή η Ευρώπη γενικώς και η Ελλάδα ειδικότερα, ανεξαρτήτως από τα αίτια που ώθησαν αυτούς τους ανθρώπους να φύγουν από τις χώρες τους. Σε μια προσπάθεια λοιπόν να θέσουμε τη ζήτημα στις πραγματικές του διαστάσεις ας ρίξουμε μια ματιά στα διεθνή δημογραφικά δεδομένα.

Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι αυτό του Μπαγκλαντές, μιας χώρας που τροφοδοτεί την Ελλάδα με μετανάστες. Η ασιατική αυτή χώρα, λοιπόν, έχει έκταση ελαφρά μεγαλύτερη της Ελλάδας, αλλά ο πληθυσμός της έχει ξεπεράσει τα 160 εκατομμύρια. Μια άλλη περίπτωση είναι αυτή της Νιγηρίας, η οποία μέχρι το 2050 εκτιμάται ότι θα έχει πάνω από 400 εκατομμύρια κατοίκους.

Από μόνες τους αυτές οι δύο χώρες μπορούν να κατακτήσουν πληθυσμιακά την Ευρώπη και να εξαφανίσουν τον ελληνικό λαό από το ιστορικό γίγνεσθαι αν αφεθούν να εξαγάγουν ανενόχλητες πληθυσμιακά κύματα προς την Ευρώπη, όπως επιβάλει η αντίληψη των ανοιχτών συνόρων… Πράγματι, αν τα πράγματα αφεθούν να εξελιχθούν με τους σημερινούς ρυθμούς, τότε η Ελλάδα ως χώρα, όπως τη γνωρίζουμε σήμερα, δύσκολα θα αντικρίσει το δεύτερο μισό του 21ου αιώνα…” [πηγή: slpress.gr]

Exit mobile version