Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ένα σημαντικό άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου στην εφημερίδα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ που κυκλοφορεί: Να ξεκαθαρίσουμε το Κίνημα από το κόμμα

Ένα σημαντικό άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου στην εφημερίδα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ που κυκλοφορεί: Να ξεκαθαρίσουμε το Κίνημα από το κόμμα

“Eις ό,τι μας αφορά, κι αναφερόμαστε στο Εθνικιστικό Κίνημα, θα πρέπει να αντιληφθούμε (επιτέλους!) ότι άλλο ΚΙΝΗΜΑ, και άλλο εκλογές και κόμμα. Ο καθένας πρέπει να έχει τον ρόλο του και αυτά τα πράγματα δυστυχώς δεν είχαμε τον χρόνο να τα ξεκαθαρίσουμε, αφού η ηγεσία του Κινήματος βρέθηκε στην φυλακή μόλις ένα χρόνο σχεδόν μετά την είσοδο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στην Βουλή.

Και έτσι τότε τα πάντα μπερδεύτηκαν. Άνθρωποι από το πουθενά έπαιξαν τον ρόλο του παράγοντα με το σύνηθες ψέμα ότι είναι η επιθυμία του Αρχηγού του Κινήματος και επί πλέον διάφοροι πουθενάδες, βρέθηκαν να είναι “πρωταγωνιστές” της Χρυσής Αυγής, σαν φιγούρες γραφικές που έκαναν φασαρία.

Ήλθε όμως ο Ιούλιος του 2019 και το κόμμα έμεινε εκτός Βουλής και αυτό έχει και τα κακά του και τα καλά του! Και το πρώτο καλό είναι να ξεκαθαρίσουμε το Κίνημα από το κόμμα. Αυτούς που θέλουν οπωσδήποτε να γίνουν βουλευτές και είναι το μόνο που τους ενδιαφέρει και αυτούς που είναι οι αληθινοί Ιδεολόγοι και οι πραγματικοί Χρυσαυγίτες…”

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στην εφημερίδα μας – Ζητήστε την σήμερα στα περίπτερα

Exit mobile version