Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Κομμουνιστής και με σχέσεις με την KGB ο Γ.Γ. του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ

Κομμουνιστής και με σχέσεις με την KGB ο Γ.Γ. του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ

Ακούσαμε τελευταία για τον Γ.Γ. του ΝΑΤΟ με αφορμή την προκλητική του ενέργεια να μας φέρει προ τετελεσμένων γεγονότων ότι έχουν αρχίσει η κατ’ ευθείαν διαπραγματεύσεις με την Τουρκία. Η στάση του στην κρίση Ελλάδος-Τουρκίας είναι σκανδαλωδώς υπέρ της Τουρκίας.

Ο Γεν Στόλτενμπεργκ είναι ένα σκληρό μαντρόσκυλο των συμφερόντων των ΗΠΑ και αυτό άλλωστε είναι και το κριτήριο για να είναι κάποιος Γ.Γ. του ΝΑΤΟ.

Ποιος είναι όμως ο Γενς Στόλτνεμπεργκ; Για πολλά χρόνια ήταν μαχητικό στέλεχος της μαρξιστικής Κόκκινης Νεολαίας στην Νορβηγία! Μάλιστα, συμμετείχε σε αντιαμερικανικές διαδηλώσεις στο Όσλο την εποχή του πολέμου του Βιετνάμ!

Φώναζε και αυτός όπως και πολλοί δικοί μας (θυμηθείτε τον υπουργό εσωτερικών της ΝΔ Θεοδωρικάκο ηγετικό στέλεχος της ΚΝΕ) το γνωστό “Φονιάδες των λαών Αμερικάνοι”…

Επίσης, στα τέλη της δεκαετίας του ’80 οι μυστικές υπηρεσίες της χώρας του τον είχαν καλέσει να κόψει τις επαφές με σοβιετικούς διπλωμάτες, οι οποίοι ήταν στελέχη της KGB. Από τότε ο “σύντροφος” Γενς άλλαξε… Και έφτασε μάλιστα να γίνει και Γ.Γ. του ΝΑΤΟ!

Η περίπτωσή του αποδεικνύει ότι οι αριστεροί ήταν πάντα οι πιο βολικοί υποτακτικοί της παγκόσμιας εξουσίας, οι “χρήσιμοι ηλίθιοι” της σημερινής παγκοσμιοποίησης.

Exit mobile version