Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τρελάθηκε ο Κούλογλου; Γράφει το TVXS ότι ο ΣΚΑΪ βοηθούσε την Χρυσή Αυγή!

Τρελάθηκε ο Κούλογλου; Γράφει το TVXS ότι ο ΣΚΑΪ βοηθούσε την Χρυσή Αυγή!

Ο Κούλογλου είναι ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και γνωστός αριστερός, διαθέτει μία ιστοσελίδα, η οποία ισχυρίζεται ότι ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ βοήθησε την Χρυσή Αυγή!

Μήπως ζει σε άλλη χώρα και δεν καταλαβαίνει τι γίνεται στην Ελλάδα; Εδώ και πολλά χρόνια, ο συγκεκριμένος τηλεοπτικός σταθμός, πολεμάει με κάθε τρόπο την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, δεν υπάρχει συκοφαντία εις βάρος μας, που να μην την έχει αναφέρει, ενώ μόνιμα ήμαστε αποκλεισμένοι από τον σταθμό αυτό και δεν μιλάμε για τώρα, αλλά όταν ήμασταν επί πέντε χρόνια το τρίτο κόμμα της Ελληνικής Βουλής!

Και όμως το TVXS γράφει ότι ο ΣΚΑΪ ήταν αυτός, που νομιμοποίησε την Χρυσή Αυγή! Φαίνεται πως για να γράφουν αυτά τα πράγματα, δεν έχουν σε μεγάλη εκτίμηση την νοημοσύνη των αναγνωστών τους και για του λόγου το αληθές σας παραθέτουμε απόσπασμα από το δημοσίευμά τους:

TVXS: “Ποιος νομιμοποίησε τη Χρυσή Αυγή; Ποιο κανάλι μεταξύ άλλων νομιμοποίησε τη Χρυσή Αυγή; «Κυρίες και κύριοι καλησπέρα σας. Η ΧΑ υπάρχει εδώ και περίπου τρεις δεκαετίες. Από τις τελευταίες εκλογές, μπήκε στη ζωή μας βίαια, εριστικά, δυναμικά. Απέσπασε περίπου το 7% των ψήφων του ελληνικού λαού και άλλαξε τον τρόπο που βλέπουμε το πολιτικό σύστημα μεταπολιτευτικά.». Αυτή ήταν η εισαγωγή του Κ. Μπογδάνου, στη συνέντευξη που έκανε στον Ν. Μιχαλολιάκο, αμέσως μετά τις εκλογές του 2012.”

Exit mobile version