Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μιλάνε πάλι για απελάσεις στην ΝΔ – Το θράσος τους δεν έχει όρια!

Μιλάνε πάλι για απελάσεις στην ΝΔ - Το θράσος τους δεν έχει όρια!

Μετέβαλαν μια ολόκληρη χώρα σε Hotspot και με θράσος κατηγορούν τον λαό που αντιστάθηκε. Μιλάνε για απελάσεις και λένε ψέματα, αφού απελάσεις δεν γίνονται!

Mιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης είπε ότι αν είχαν επιτρέψει οι κάτοικοι σε Λέσβο και Χίο να γίνουν κλειστές δομές για στα νησιά, θα είχε λυθεί το πρόβλημα, ωστόσο η άποψη αυτή δεν πέρασε μέσα στην κοινωνία και υπήρξαν παλλαϊκές αντιδράσεις.

Αναφερότανε στο πολιτικό Βατερλώ της ΝΔ τον Φεβρουάριο, όταν η κυβέρνηση επιχείρησε να προχωρήσει στην κατασκευή των κλειστών δομών, και υπήρξαν στο νησί μεγάλα επεισόδια των κατοίκων με δυνάμεις των ΜΑΤ που ήρθαν από την υπόλοιπη Ελλάδα για αυτόν αποκλειστικά τον σκοπό, με δεκάδες τραυματίες και συλλήψεις. Το ξημέρωμα μάλιστα της 24ης Φεβρουαρίου το λιμάνι της Μυτιλήνης μετατράπηκε σε πεδίο μάχης.

Ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης σχολίασε τα όσα συνέβησαν στην Μόρια και έστειλε το δικό του μήνυμα. «Όλοι όσοι συμμετείχαν στα επεισόδια να απελαθούν αυτομάτως».

Συγκεκριμένα έγραψε: «Άνθρωποι που δεν σέβονται τους Νόμους της Ελληνικής Δημοκρατίας και που καταστρέφουν δημόσια περιουσία, δεν δικαιούνται άσυλο στην Ελλάδα. Πρέπει όλοι όσοι συμμετείχαν στα επεισόδια να απελαθούν αυτομάτως: Λαθρομετανάστες: ‘Βye Bye Moria’ την ώρα της φωτιάς».

Exit mobile version